mynewspapers.net

Hur du skapar ett gratis Natal diagram

Hur du skapar ett gratis Natal diagram


En natal chart visar planeternas positioner på himlen vid tidpunkten för din födelse. Många astrologer beskriver diagrammet som en individs karmic kontrakt med universum och uppmuntra kunder att se natal chart som ett verktyg för självinsikt och personlig utveckling. Tidigare, födelsehoroskop beräkning krävs en efemerid och en serie matematiska beräkningar av en utbildad astrolog. Astrologi har förändrats med modern teknik: nu kan du ansluta din födelsedata till en webbplats och omedelbart få en gratis födelsehoroskop.

Instruktioner

• Få specifik information om din tid av födelse. Du måste veta var du är född och exakt minut för din födelse för att få en korrekt natal diagram skapas. Om din födelseattest inte omfattar tiden du först kom in i världen, kontakta den plats där du föddes och begära en födelseattest med födseln. Alternativt kan du fråga familjemedlemmar som var närvarande om de minns din tidpunkten för födelsen.

• Välj en webbplats som erbjuder gratis natal diagram. När du väljer en astrologi hemsida, leta efter en som ger gratis diagram tolkningar samt födelsehoroskop beräkning. Ett utmärkt val är astro.com, där ett gratis medlemskap ger dig ett förkortat diagram behandlingen, samt att ge individualiserad dagliga astrologiska prognoser.

• Skriv informationen om din födelse i lämpliga platser i online formuläret. Beräkning av diagrammet kan ta mindre än en minut.

• Visa ditt födelsehoroskop. Om du valde en västerländsk astrologiska diagram, kommer du se något som ser ut som en cirkel skivad i segment, som en paj. Symboler kallas glyfer ange positionen för olika planeter. Andra tecken visar de olika stjärntecknen där planeterna var belägna vid din födelse. Pie skivor visar 12 husen, eller uppleva livets områden, där dessa planeter har den starkaste effekten. Andra stilar av astrologi, vedisk astrologi från den indiska subkontinenten, t.ex kinesisk astrologi, skildrar födelsehoroskop på olika sätt.

• Få insikt i betydelsen av ditt födelsehoroskop. Du kan hyra en astrolog att tolka ditt diagram. En personliga födelsehoroskop behandlingen vanligtvis tar en till tre timmar och kan kosta allt från £52 till £195 eller mer beroende på plats och nivå av erfarenhet av astrologen. Du kan också få böcker, antingen från en butik eller ett bibliotek, som hjälper dig att lära dig att tolka ditt födelsehoroskop själv.