mynewspapers.net

Hur du skapar en dekorativ surfbräda för en plantskola

Hur du skapar en dekorativ surfbräda för en plantskola


Skapa en dekorativ surfbräda för att accent ditt barns surf-tema plantskola. Att göra din egen styrelse kan du styra storlek, stil, form, färg och dekorationer så att de matchar med plantskola dekor perfekt. Dina dekorativa surfbräda kan hänga på väggarna plantskola, stå i ett hörn, sitta på en hylla eller göra dubbel plikt om lägger du pinnar eller krokar till. De material du använder beror på hur du tänker använda dekorativa surfbräda, din klokhet och erfarenhet.

Instruktioner

• Rita konturerna av din surfbräda på tjock kartong eller tunn plywood. Använda en stencil eller en riktig surfbräda för att få formen rätt om du inte är säker på att din konstnärliga förmågor. Kartong är ett bra alternativ om du planerar att hänga i styrelsen på väggen, medan trä är kraftigare och tål mer misshandel.

• Skär Surfbräda forma ut. Använda en mattkniv för kartong eller en såg för plywood. Ett pussel ger dig total kontroll. De flesta lövträd butiker kommer skär trä för dig eller hyra ut motordrivna verktyg om du vill använda plywood men inte har en såg. Använda en såg kräver en robust plats att sätta trä upp, såsom balansering trä på två sawhorses.

• Slipa trä, speciellt i kanterna, med sandpapper om du använder plywood. Detta ger dig en slät yta att måla, utan att orsaka flisor eller oegentligheter.

• Måla dekorativa surfbräda med craft färger eller no-VOC (flyktiga organiska föreningar) färg, så det är säkert för barnets rum. Ljusa färger som blått, rött eller gult, är fasta val. Emellertid, färger och bilder som du målar i styrelsen bör komplettera andra färger i barnkammaren. Anpassa styrelsen med ditt barns namn eller initialer om du vill.

• Lägga till klistermärken, skal-och-stick dekaler eller andra utsmyckningar att ytterligare dekorera bordet. Hibiscus blommor, snäckskal eller ränder går ner centrum av styrelsen är några gemensamma bilder hittade på surfbrädor. Var försiktig att inte använda något som lätt kan komma av surfbräda och utgör en kvävningsrisk för baby, om styrelsen inte kommer att hänga på en vägg av nå.