mynewspapers.net

Hur du skapar en anpassad planritning

Hur du skapar en anpassad planritning


Före tillkomsten av Internet presenteras att skapa en anpassad planlösning ett svårt projekt för dem utan bakgrund i design eller arkitektur. Men informationen, programvara och andra resurser på webben förde har gjort det möjligt för sådana folk att ta itu med denna typ av projekt. Bredvid att ha tillgång till online Web applets för att skapa en planritning, kan amatör designers läsa design artiklar av, och kommunicera med dem som har erfarenhet av professionell inredning.

Instruktioner

• Göra en lista över vad du vill i det utrymme som du skapar en plan för. Inkludera de fixturer som behövs av utrymmet. Till exempel listan om du utformar en plan för ett kök, spis, kylskåp och diskbänk. Även i de gemensamma objekt som väggar, dörrar och fönster.

• Rita, på en sida av vanligt papper, en anslutna kedja av lodräta och vågräta linjesegment, start varje nytt segment från ändpunkten för den föregående segmentet. Se sista segmentet förbinder med först, och att kedjan väver nära papperets kanter, lämnar gott om utrymme inuti kedjan. Denna kedja representerar ovanifrån av ditt space ytterväggar.

• Samla in eller skapa grafik, i ett gemensamt digitalt format som JPEG, BMP, PNG, för ovanifrån av varje post du noterade i steg 1. Du kan skapa dessa grafik själv så här: ta en digital bild från direkt ovanför själva objektet (handfat, badkar, soffa). Alternativt skär ut, Rita, eller spåra grafik från design tidskrifter, och sedan Skanna eller ta digitala bilder av utskärningar eller ritningar. Hämta grafik med hjälp av resurs länken som lyder "Prov planritning."

• Använder ett program för bildbehandling, ändra storlek på var och en av de digitaliserade bilder från steg 3. Göra varje grafisk längsta storleksmåttet mellan 1/8-tums och 1/4-tums av dispositionen (dvs kedja av segment) som du drog längsta segmentet i steg 2.

• Skriv ut och klipp ut flera kopior av varje bild. Ordna grafik i ditt rum disposition, experimentera med olika layouter. Till exempel placera Diskhoar, badkar, kaminer och andra armaturer mot olika väggar. Skjut möbler grafik (t.ex. soffor och bord) till olika platser inom den disposition interiör.

• Tejp eller lim grafiken till sidan en gång du har en plan som du är nöjd med. Skanna eller fotografera planen så är det i form av ett enda ark i stället för separata bitar av papper.

• Komplett steg 1 i föregående avsnitt, att göra en lista över de objekt du vill ha i det utrymme som du planerar.

• Öppna en av golvet planering applets som anges i resurser.

• Skapa ytor för utrymme du planerar genom att dra en ikon som representerar ett rum kontur på appletens huvudsakliga designområdet appletens verktygslådan. Verktygslådan är vanligen beläget till höger om det stora designområdet.

• Klicka på i verktygslådan kategoriserade länkar berör varje objekt i listan steg 1. Till exempel om objektet är "sjunka", klicka "badrum", sedan "sanitetsporslin" länkar. Av din navigering genom dessa länkar kommer att leda till ett galleri med flyttbara ikoner som skildrar ditt objekt (t.ex. sjunka). Dra en av ikonerna från detta galleri till stora designområdet.

• Klicka och dra steg 4 ikoner att experimentera med olika layouter.

• Spara eller skriva ut layouten när du har gjort en som passar dina behov. Spara och skriva ut ikoner är belägna i appletens verktygslåda eller ovanför designområdet.