mynewspapers.net

Hur du skapar ditt eget armband

Hur du skapar ditt eget armband


Läder armband är ett punk rock tillbehör som aldrig går ur stil. Du kan köpa dessa Rockin ' armband i butiker och online butiker. Men du ska verkligen imponera på dina vänner med din DIY punker etik om du gör en själv. Bara för att du gör det hemma, betyder inte att det måste se ut som det är hemmagjord. Med lite läder verktyg praxis och en hammare, kan du göra ett armband värdig en rockstjärna.

Instruktioner

• Mät din handled. Ta som mätning och markera den på baksidan av läder med skräddaren krita. Bestämma hur bred du vill ha armbandet för att (vi rekommenderar tre eller fyra inches) och åtgärd i vardera änden av den långa mätningen. Anslut upp i dessa mätningar med en annan linje. Detta ger dig formen på ditt armband.

• Skär armband av läder med verktyget sax. Vänds armband så att det är uppåt höger. Med läder verktyg och stämplar för att skapa en design på höger sida av läder. (Populära mönster inkludera ditt namn, en bandet logotyp eller ett geometriskt mönster)

• Spridning tidningen ute på din arbetsyta. Använd en svamp för att tillämpa läder färgen jämnt på båda sidor av ditt armband. Du vill försöka att få mer färg i design veck, åsar och på kanterna av armbandet. När det torkar blir det en djupare, kontrasterande färg än resten av armbandet. Torka av överflödig färg bort av armband med rena sidan av svampen. Låt torka över natten.

• Bifoga din snapin nedläggningar i vardera änden av armband med en hammare och följer anvisningarna på förpackningen snap stängning. Bär och njuta av.