mynewspapers.net

Hur du skapar din egen transferpapper logotyp

Hur du skapar din egen transferpapper logotyp


Det är roligt att ta en vanlig yta och Lägg till din egen personliga logotyp, vare sig det är för ett lag, din familj eller en fantastisk bild. Med en dator och en skrivare, kan du enkelt designa din egen stryka på logotyp.

Instruktioner

• Välj programvaran för att utforma din logotyp på datorn. Tänk på att specialpapperet mäter 8,5 av 11 inches, så din logotyp måste stanna inom dessa begränsningar. Några papper är gjorda för mörka eller ljusa bakgrunder. Spara Logotypdesign som jpeg och sedan välja alternativet att vända den horisontellt för att få den speglade bilden.

• Ange utskriftsinställningarna för 360 dpi på fotopapper eller specialpapper. Hög upplösning ger tydliga detaljer. Placera din specialpapperet i pappersmatning så att utskriften kommer att vara på den mottagande sidan.

• Kritik din logotyp genom att utvidga den på datorn så att du kan se eventuella fel. När du är säker på att det ser bra ut, skriva ut den. Vid inte papperet tills bläcket har torkat helt. Trimma dina papper så att endast logotypen återstår.

• Förvandla din järn till den högsta inställningen, ta bort allt vatten och låt den bli varm i 10 minuter. Ange din papp på en plan, hård värmetålig yta. Låg det material som du sätter transferpapper logotypen helt platt på kartong. Placera tryckt logo ansiktet ner på tröjan.

• Håll järn rör sig när du trycker på det över logotypen. Arbeta i cirkelrörelser i cirka 1 minut, lite längre för större överföringar och mindre för mindre. Se till att du går över kanterna och hörnen. Vänta 4 sekunder. Dra bort papperet medan överföringen är fortfarande varmt om du vill ha en matt finish eller vänta i cirka 3 minuter tills den svalnar för en blank yta.