mynewspapers.net

Hur du skapar din egen superhjälte Avatar

Hur du skapar din egen superhjälte Avatar


Avatar är en datorgenererad bild av dig själv. Avatarer används i 3D-virtuella spel och på webbplatser. Det finns flera sätt att skapa en avatar med hjälp av online-plattformar som erbjuder gratis och betalas resurser. Med en avatar, kan du skapa ett alter ego, som en superhjälte avatar som du kan dela med andra på sociala webbplatser eller använda för att interagera med vänner i ett virtuellt spel. Låt fantasin vara din guide när du skapar din egen superhjälte avatar.

Instruktioner

• Bestämma vilken typ av superhjälte avatar du vill skapa och där du vill använda din avatar. Du kan skapa en superhjälte avatar online, i en simulerad datorspel eller på en avatar generator hemsida. Ditt beslut om vilken typ av superhjälte avatar du vill och hur du vill använda avatar kommer att hjälpa dig att välja vilken plattform du använder för att skapa din avatar.

• Välj en webbplats avatar generator om du ska använda din superhjälte avatar på en webbplats eller på sociala nätverk webbplatser. En avatar generator hemsida, såsom Ugo HeroMachine version 2.5, erbjuder karaktär mallar som kan hjälpa dig skapa en unik superhjälte avatar. Ugo HeroMachine version 2.5 har ett steg för steg system som guidar dig från början, med en tom karaktär siffra som du välja kroppsform, hudton, ansiktsdrag, kläder och prylar.

• Välj ett virtuellt spel om du vill skapa en superhjälte avatar som kan flytta och interagera med andra avatarer. Virtuella spel, såsom Second Life, erbjuda en plattform där du kan skapa en avatar som kan gå, springa, flyga och simma. Inne i Second Life kan du välja huden en kroppsform, hår, ögon, unika kläder eller superhjälte dräkter för din avatar. När du börjar i Second Life, har du en grundform för hud och kropp. Med sökalternativet i spelet, hittar du leverantörer som säljer superhjälte kroppsformer, kläder och prylar som du kan använda för att styla din avatar. Du kan också utrusta din superhjälte avatar med en "AO" animation omställning som gör att din avatar att flytta som en superhjälte.

• Använd en sökmotor som Google att leta upp ett virtuellt spel eller avatar generator webbplats. Det finns några avatar generator webbplatser som är specialiserade på att hjälpa användare att skapa populära superhjälte avatarer, som Marvel superhjälte avatar skapare. Den genomsnittliga online virtuella spelet erbjuder användare gratis medlemskap och en grundläggande avatar.

• Läs igenom handledningen som avatar generator webbplats eller virtuell spel erbjuder. Att ha en bättre förståelse för hur man använder webbplatsen avatar generator eller virtuellt spel hjälper dig att skapa en superhjälte avatar som är unik för din stil. Handledningen kan förklara hur du lägger till kläder, vapen eller prylar till din superhjälte avatar, och hur man gör din avatar flytta samt hur ladda upp din superhjälte avatar till din webbplats.