mynewspapers.net

Hur du skapar din egen salong planritningarSkapa din egen salong planritning blir en kul, lärande utmaning. Utforma den själv är en värdefull, givande upplevelse. Planritningen du skapar kommer att bli unikt din, skräddarsydda för din specifika arbetsvanor och organiserade för att dra nytta av hur du föredrar att arbeta. Planritningen salong begränsas endast av din fantasi, budget och tillgänglig plats. Sätta dina tankar tillsammans och titta på ditt koncept blir verklighet med begränsad ångest och stress.

Instruktioner

• Besök minst fem olika salonger i ditt område. Uppmärksamma på hur var och en är anlagd. Be att stå i områdena som verkligt arbete. Observera de saker du gillar och ogillar om varje arbetsplats inom varje anläggning som du besöker. Leta efter duplicerade ansträngning på grund av dålig arbete området arrangemang. Till exempel, kom ihåg att notera eventuella bortkastad tid och energi gå fram och tillbaka mellan närbesläktade aktiviteter.

• Ta noggrann invändig mått i byggnaden där din salong kommer att placeras. Avgöra vilken typ av tjänster du erbjuder, med tanke på ditt totala arbetsutrymme. Överväg om du planerar en fullservice salong med extra tjänster som garvning eller om du önskar en mer specialiserad lista över salong tjänster. Skissa på på papper ungefär där tillgängligt utrymme behövs för att leverera dina tjänster.

• Stå i din framtida salong och föreställa din färgsättning, ingången, receptionist counter och väntrum. Hålla i åtanke kund essentials som integritet, konferenslokaler, väntrum och offentliga badrum. Lägg till dessa olika komponenter till din grov skiss en åt gången, faktiskt stående, sittande och gående till och mellan olika områden. Detta kommer att ge dig en realistisk uppfattning om de dagliga funktionerna.

• Mått och dra i dessa områden har du skissat på papper på faktiska golvet. Stå fysiska objekt i dessa områden för att få en bättre uppfattning av hur tillgängligt utrymme utnyttjas och hur det kommer se ut när allt är på plats. När du får allt ordnat som du vill ha det, se och använda en av de många 3D-avbildning datorprogram tillgängliga för att bekräfta dina beslut. Ofta är kommer att dessa 3D-bilder avslöja hittills osedda områden av nödvändig förändring och förbättring till ditt koncept.

• Välj en byggmästare. Leta reda på entreprenörer som nyligen har avslutat sådan ett byggprojekt. Gör fysiska besök till dessa färdiga jobb och fråga ägarna om graden av tillfredsställelse med sina färdiga produkten. Särskilt notera utan svårigheter eller olösta frågor med det särskilda builder. Besök endast licensierade, bundna byggare med din skiss i handen. Diskutera din plan noga med dem. Utifrån dessa diskussioner, en byggmästare avtal för tjänster och titta på din salong drömmar bli verklighet.