mynewspapers.net

Hur du skapar din egen resebyrå verksamhet

Hur du skapar din egen resebyrå verksamhet


Med den stora mängden destinationsinformation, online-guider och resor bokning webbplatser verkar det som en alla är en fåtölj resebyrå. Detta bör inte avskräcka er från att skapa din egen resebyrå verksamhet. Som en resebyrå som förväntas ge goda råd om resmål, göra researrangemang och ser till framgångsrika resor.

Instruktioner

• Utveckla en resa koncept riktar sig till en specifik resemarknaden. "Resebyråer som specialiserar sig på specifika destinationer eller i vissa typer av resor och resenärer bör ha den bästa chansen för framgång," enligt Bureau of Labor Statistics. Det finns hundratals nischer inom resebranschen som specialiserar sig. Att avgöra på vilken nisch du vill uppta den är ett viktigt beslut. Låt dina personliga erfarenheter vägleda ditt beslut. Om du har färdats Sydostasien utförligt, kunde du sälja resor till dessa länder. Om du älskar matlagning, kan du utveckla och sälja kulinariska turer. Om du är entusiastiska över en plats eller aktivitet, kommer det smittar av sig på dina kunder.

• Utveckla en affärsplan som betonar marknadsföring. En affärsplan har inte vara 20 sidor att vara effektiva. Din första affärsplan bör betona vilken typ av resa du kommer att sälja, kostnaderna för att göra affärer och hur du kommer att sälja din produkt. Om du planerar att sälja familjens semester, forskning andra organ som erbjuder liknande resor, betala nära uppmärksamhet till prissättning och hur resan presenteras. Marknadsföringsplan ska lista alla sätt att få din produkt till kunder--genom en webbplats, reklam, kontakter och broschyrer, till exempel.

• Bli en laglig resebyrå. Du måste registrera ditt företag, få en resa licens, få försäkring, inrätta ett kontor och utveckla en webbplats. Licenskrav varierar från stat till stat, och några som inte kräver en licens. Florida kräver till exempel en ansökan, avgift och £6.500 ställande av säkerhet obligationen för en licens för resor. Kontakta utrikesdepartementet för ytterligare information. Resebyråer bör ha allmän ansvarsförsäkring med en "fel och försummelser" skrivit in i politiken. Hemmakontor är ett effektivt och prisvärt sätt att ha en arbetsyta. Använd Skype eller andra online telefontjänst för billigt, global samtal. Utnyttja frilans webbplats designers för att spara kostnader på att utveckla din byråns webbplats.

• Nätverk med resa operatörer. Skapa en lista över alla tänkbara resurser ska användas för att planera dina resor. Om du erbjuder scuba resor i Sydostasien skulle du vill ha en lista med internationella och regionala flygbolag, Hotell, dyk butiker och lokala guider så att du kan ge alla aspekter av resan till dina kunder. Resor som tillhandahåller som Delta Airlines eller Gap Adventures erbjuder resebyråer med särskild prissättning. Ring eller besök lokala aktörer för att börja bygga relationer med dina resor providers.

• Genomföra din marknadsföringsplan. Detta innebär att det är dags att sälja. Det kommer inte vara tillräckligt bra för att sätta upp en webbplats och vänta för kunder att köpa din resa. Få på anslagstavlor, komma ut på gatan och få dit dina kunder är. Om din resebyrå säljer "Sagan om ringen" turer till nya Zeeland, delta i fan konventioner och annonsera på webbplatser med anslutningar till trilogin. Sälja dina resor innebär utveckling av en spännande resa-produkt, som ger exceptionell kundservice och överträffa konkurrensen.