mynewspapers.net

Hur du skapar din egen College basket Jersey

Hur du skapar din egen College basket Jersey


Det första steget till att göra ditt college basket team ser united är att ge dem alla matchande tröjor. Om du vill utforma din egen, kan du göra detta med hjälp av en av de många webbplatser som ger dig möjlighet att skräddarsy en jersey. Om du gör en som ser ut som laget är för att visa stöd eller att göra tröjor för teamet att bära, är processen lätt.

Instruktioner

• Gå till en webbplats som erbjuder skräddarsydda sportkläder design. Dessa platser erbjuder billiga jersey design och gör att du kan beställa tröjor individuellt eller som en uppsättning. Överväga att surfa på flera webbplatser och hitta det bästa priset och korrekta färger och stilar som du vill. Några webbplatser som erbjuder denna tjänst inkluderar logosoftwear.com, thesportingstore.com, teamsportswear.com och customplanet.com.

• Välj den grundläggande stilen i din skola färg. Detta är ett oskrivet blad för jersey. Du kan plocka från reversibel skjortor, de med ränder på sidorna och de med bomull ringar runt halsen och armarna. Välj en design som laget instämm upon.

• Välj alternativet att anpassa tröjan. Lägga till team maskot namn eller college på framsidan av tröjan. Plocka en kort förkortning vid behov så att folk lätt kan identifiera ditt team och bokstäverna inte behöver vara för liten.

• Lägga till en logotyp eller maskot bild om så önskas. Dessa mönster kan användas från lager bilder eller kan laddas upp till webbplatsen med hjälp av Akademins specifika maskot.

• Lägga till spelarnas nummer och namn. Antalet spelare skall vara på både framsidan och baksidan av tröjan. Lägg till spelarens namn om så önskas. Om spelare inte har fastställts ännu eller om du vill använda uniformer i flera år, hålla namn bort.

• Placera din beställning efter att se till alla namn är stavat korrekt.