mynewspapers.net

Hur du skapar din egen brudbukett

Hur du skapar din egen brudbukett


Blommorna är en viktig del av vigseln och en av de dyra objekt att köpa. Att göra din egen brudbukett sparar pengar och kan du lägga till din personliga touch till betydelsefullt tillfälle. När du planerar att göra din egen brudbukett, beakta de särskilda stilarna av buketter som tilltalar dig. Olika stilar av buketter inkluderar överlappande blommor, nosegays och hand-bundna buketter. Färsk rosa rosor är den största blomman i denna traditionella nosegay bukett valt för sin söta doft och lätt samordning med andra blommor. Färgerna på blommorna kan ändras enligt färg motivet av ditt bröllop.

Instruktioner

• Visualisera din dröm bukett. Skapa en enkel ritning av hur du vill att det ska se ut, som form och storlek.

• Klipp av överskott blad och Taggar från rosor med din blommiga clippers. Fyll en hink med kallt vatten (om rosebuds är öppen) och placera stjälkarna i hinken förrän du är redo att använda blommor; Detta hjälper till att hålla dem frisk. Om rosenknoppar är stängda, Använd varmt vatten; Detta hjälper dem att öppna.

• Placera din bukett innehavaren i sin monter (detta kan köpas från din lokala florist eller hantverk butik). Med en hand för att hålla blommorna, ta fyra vita rosor och samla dem i en cirkel, skapa din bukett centrum i en dome-liknande form. Ta fyra röda rosor och placera runt de vita rosorna. De röda rosorna kommer att ge en vacker accent till din bukett. Lägg sedan de återstående vita rosorna en och en i en cirkel runt de röda rosorna att slutföra det blommiga arrangemanget.

• Lägg till gröna blad under hela buketten av rosor som du önskar. Ordna höjden av blommorna efter dina behov. Placera corsage stiften i hela buketten för extra gnistan.

• När blommor och grönska är ordnade till din belåtenhet, ta blommiga bandet och vira det tätt runt stjälkarna på blommorna att hålla blommorna på plats; Du kanske behöver någon att hjälpa till med detta så din arrangemang sitter på plats. Köra stjälkarna under kallt vatten och trimma en tum från ändarna; skär stjälkarna under rinnande vatten hjälper bevara blommorna. Placera ordningen i bukett innehavaren.

• Spraya brud blommorna med vatten för att upprätthålla friskhet. Försiktigt Linda buketten i silkespapper och Linda vått hushållspapper runt stjälkarna. Förvara i kylskåpet tills du är redo att använda buketten.