mynewspapers.net

Hur du ser din bästa när nästan 50 år gamla

Hur du ser din bästa när nästan 50 år gamla


Ser din bästa när du närmar dig din 50-årsdag kräver anpassning till de förändringar som upplevs av din hud och kropp genom åren. Ögonmakeup tekniker för kvinnor kommer att kräva subtila och naturligare färger att förhindra förvärrar djupet av fina linjer, samtidigt som kläder och frisyrer för både män och kvinnor behöver anpassas till deras nuvarande kroppsform och livsstil. Ett engagemang för optimal kost, regelbunden motion och anpassningen till förändringar kommer att se till att du ser din bästa i alla åldrar.

Instruktioner

• Motion regelbundet att tonen muskler, frigöra stress, förlora oönskade pounds och hjälpa din hud trotsa gravitationen. Motion hjälper dig att svettas orenheter, unclogs porer och stimulerar blodflödet i hela kroppen, vilket gör huden lyser och ger det ett ungdomligt utseende.

• Köp nya kläder som smickrar din kroppsform och är lämpliga för din åldersgrupp och livsstil. "Fråga män" magazine råder äldre män att välja klassiska, tidlösa utseende istället för dressing i stilar som är inriktade mot yngre män. Samma regel gäller för kvinnor närmar sig 50.

• Hitta en frisyr som förbättrar dina bästa ansiktsdrag och kräver lite bearbetning så att det ser bra. Konstant användning av hårspray eller geler väger ner håret och gör att det ser tråkig och livlös. Du ser yngre om ditt hår är blanka och full av kroppen.

• Återfukta huden dagligen efter dusch för att hålla huden mjuk och fylla i fina linjer.

• Äta balanserad mat och dricka vatten för att spola ut gifter. MayoClinic.com rekommenderar äta antioxidant-rika livsmedel för att hålla kroppen och huden frisk.

• Få dina tänder whitened professionellt och följer upp med regelbundna rengöringar. Vita tänder är ett tecken på Ungdom och hälsa.