mynewspapers.net

Hur du sätter samman en metall Queen size-sängram

Hur du sätter samman en metall Queen size-sängram


Mest metallstomme Queen size-säng är också stor och full storlek. Den enda skillnaden är att metallramen kommer med speciella förlängare som gör twin/full sängramen till en queen size-ram. De är relativt enkel att montera, men om inte du är försiktig, kan du krossa fingrarna och få sår eller skrubbsår. Montering en metall sängram är bättre kvar till vuxen med rätt verktyg.

Instruktioner

• Montera huvudgavel monteringsjärnen axel nitar i slutet av tvärbalk. Säkra huvudgavel hakparenteserna genom att skicka en bult genom var och en av de två hålen mellan fästet och nitar. Skruva fast en bricka och mutter på varje bult. Skruva fast muttern och bult med en skiftnyckel. Huvudgavel parentes kan installeras mot vänster eller höger, beroende på storleken på gaveln.

• Skjut en gaveln på slutet av varje sidan järnvägen. Ändlock kommer att skydda metallen från riva bladen eller skär du om du betar mot det tillräckligt hårt. Svänga ut två korsa armarna på varje sidan järnvägen att göra en 90-graders vinkel.

• Låg de två tvärbalk på marken parallellt med varandra. Anslut tvärbalk genom att infoga två pinnarna på varje cross arm i de två hålen på slutet av det argt beväpnar av den motsatta sidan järnvägen. När pinnarna är i hålen, dra tvärbalk i motsatta riktningar att låsa pinnarna i hålen.

• Lägger cross stöd mellan tvärbalk i centrumet. Leta efter ett hål på varje sidan järnvägen där korset stöder fäster. Rada upp hålen på cross stöd och tvärbalk. Sätta en bult i varje hål. Placera en bricka och mutter på varje bult. Dra åt bultarna med en skiftnyckel för att säkra cross stöd på plats.

• Sätt i segelflygplan eller hjul som följde med din säng. In den nedåtriktade säng ram ben i hålet för varje reglage och allvar kommer säkert reglaget på benet. Hjul, infoga plast uttaget i varje ram ben och sedan infoga ett hjul i varje plast socket.