mynewspapers.net

Hur du sätter Mint grön till salvia grön

Hur du sätter Mint grön till salvia grön


Den färg som du älskade på måla färgrutan ser inte likadana ut efter Måla väggarna med det. Siktar på en naturlig, salvia grön nyans, du slutade med väggar som ser ut som mint glass. Ändra ett rum mint grön väggar till salvia gröna genom att måla över dem med halvtransparent glasyr gjord från din överbliven färg. Transparent kvaliteten gör att den ursprungliga mint grön för att filtrera genom glasyren medan färgtoner arbetar för att justera färg.

Instruktioner

• Måla ett primade skrot av trä med den ursprungliga färgen. Detta gör att du kan testa glasyren medan kommer upp med den perfekta formeln.

• Tunna din överbliven färg för att skapa en glasyr färg. Om färgen är vattenbaserad, tunna med akryl glas medium. För oljebaserad färg, använda paint tunnare. Lägg till glasning medium eller tunnare bit-för-bit och hålla testa den på ditt skrot trä tills den visas halvtransparent. Inte overthin, så färgen blir rinnande och bindemedel kommer att bryta isär.

• Lägga till färg nyans i färgen att justera färg. Mint green är ljusare än salvia grön och tonen måste göra mörkare. Bara lägga en droppe i taget, som färg nyans är starkt koncentrerad, och rör om lacken grundligt innan du lägger till något mera. Lägga till bara en liten bit av rött, ett komplement till green, att tona ner ljusstyrkan något. Red hjälper också fördjupa färg, vilket ger den rikedomen av salvia grön. Glöm inte att hålla testa färgen på trä skrot. Om bara röda inte gjorde susen och färgen behöver fortfarande göra mörkare, lägga till blå och grön.

• Måla ett jämnt skikt glasyr färg på väggarna med penslar eller en roller. Ett annat alternativ är att tillämpa färgen med en svamp, skapa en subtil, texturerat effekt.