mynewspapers.net

Hur du sätter en klor pool till en med saltvatten

Hur du sätter en klor pool till en med saltvatten


Förvandla en klor pool till en saltvattenpool är en snabb och enkel fix för människor som vill ha fördelarna med ett system för saltvatten. En pool saneras av ett saltvatten system är inte klorfritt. En saltvatten systemet använder vanlig salt eller vatten mjukgörande salt och konverterar den till klor för att hålla din pool alger gratis. Fördelarna omfattar inte behöva hantera och lagra farliga kemikalier för din pool; mjukare, smidigare poolvatten. och en mer uppfriskande bad erfarenhet. Ett saltvatten system är också mer ekonomiskt än en typisk system med enbart klor.

Instruktioner

• Bestäm storlek, form och placering av din pool. Du måste veta den exakta mängden vatten din pool håller i gallons; om det är runda, fyrkantiga, eller en annan form; och om det är ovan jord eller inbyggda.

• Köpa lämplig storlek saltvatten klor generator för din pool baserat på den information du upptäckt i steg 1. Dessa enheter kan köpas i butiker pool utbudet på varuhus som säljer pool supplies, eller från online pool försörjningen av leverantörer.

• Installera nya saltvatten klor generator i stället för din gamla pool filtreringssystem kopplas rör och elförsörjning samt återansluta dem till den nya pumpen. Det finns inget behov av en andra elektriska hookup eller en ny brytare för saltvatten generatorn.

• Följa alla anvisningar för korrekt installation av den nya enheten. Det finns inget behov av att tömma din pool för denna process. Det nya systemet helt enkelt ersätter det gamla vattnet, och börjar chlorinating pool med salt.