mynewspapers.net

Hur du sätter en gästrummet till ett musikrum

Hur du sätter en gästrummet till ett musikrum


Om du har en kärlek till musik, eller din familjs musikinstrument börjar ta över för mycket utrymme, kan du förvandla en gästrummet till ett musikrum i bara några enkla steg. Om du planerar att sälja din bostad, tillägg av ett musikrum ofta kan ha en positiv effekt på köpare helt enkelt eftersom det är en musik- och inte bara ett extra rum.

Instruktioner

• Installera ljudisolerade paneler i rummet. Akustiskt, gör ljudisolerade paneler musik låter rikare inne i rummet, medan dödande buller utanför rummet. Dina grannar och de andra boende i huset kommer att uppskatta detta. Vid behov överväga tillägger ljudisolerade takplattor också.

• Hänga en solid-core dörr i ingången till rummet. Ljudisolering i rummet kommer att hjälpa, men om du har en ihålig kärna dörr, dina ansträngningar kommer att vara för intet. Ta bort en befintlig dörr från sina gångjärn och ersätta det med dörren fast-core. Du kan behöva ha någon hjälp du hänga dörren tills det är säkert på sina gångjärn och du kan avsluta sätter skruvarna.

• Låg tjocka mattor på golvet. En tjock matta ska också fungera som ett ljudisolering lager. Sätta en matta i centrum av rummet, eller i utrymmen där dina instrument kommer att gå. Se till att mattor är storlek stor nog att rymma instrument. Till exempel behöver en baby flygel en mycket större matta undertill än ett upprätt piano skulle.

• Ställ in din musikaliska områden. Om du har flera olika instrument i rummet, ordna dem i specifika grupper. Till exempel, om du har ett piano, bör detta placeras på en innervägg från solljus och värme/kyla. Andra instrument kan placeras runt det att bilda sina egna små områden.

• Lägga till tillräcklig belysning i rummet. En enkel överljus kanske inte tillräckligt för att läsa komplicerade musik. Installera vägg lampetter genom att spela områden, eller ange lampor på tabeller för att ge ytterligare ljus. En liten piano lampa kan användas nära en musik resten för att sprida mer ljus över noter.

• Tillbehör rummet med musikaliska inredning. Målningar och fotografier med en musikalisk tema kan hängas runt i rummet. Favorit bitar av notblad kan kopieras och tovigt till en ram för en intressant ta på konstverk. Figurer med din kärlek till musik kan också placeras runt rummet för att ytterligare tillbehör det.