mynewspapers.net

Hur du sätter din bildskärm till en pekskärm

Hur du sätter din bildskärm till en pekskärm


Om du känner dig föråldrade när det gäller teknik, finns det en enkel stigning kan du utföra som omvandlar din datorskärm till en pekskärm. Med bara några minuter och ett enkelt tillbehör svarar bildskärmen run-of-the-mill snart för att röra och tillåta du till välja menyalternativ med bara en tryckning med fingret.

Instruktioner

• Köpa en kompatibel clip-on pekskärm för operativsystemet och övervaka skärmens storlek.

• Stäng av och koppla helt ur din datorskärm. Lägga den på ryggen, med skärmen mot dig. Ställ in clip-on pekskärmen på bildskärmens kanter, klippning det på plats. Adaptrar bör vara jäms med skärmen och säkert på plats.

• Stativ datorskärmen tillbaka på sin bas. Anslut strömsladden och videokablar tillbaka. Anslut videokabeln för monitor till datorn. Slå på datorn och monitorn.

• Installera touchscreen programvara och drivrutiner med den installera CD som kommer med pekskärmen. Om ingen CD ingår, kan du hämta programvara och drivrutiner från tillverkarens webbplats.

• Anslut USB-kabeln ingår med pekskärmen till porten på pekskärm adaptern. Pekskärmen ansluts via en öppen USB-port på datorn. Testa den touchscreen med hjälp av den medföljande pekpennan eller pekfingret.