mynewspapers.net

Hur du sätter Clip örhängen till genomborrat örhängen

Hur du sätter Clip örhängen till genomborrat örhängen


Clip-on örhängen uppfanns runt 1930-talet. Denna vintage stil örhänge kan bäras på öron som inte varit genomborrad. Om en mormor eller gammelfaster ger dig dessa örhängen och du har ett hål i öronen, kan de omvandlas till den piercade stilen. Clip-on örhängen kan är onödiga för kvinnor med hål i öronen, och nypa eller irritera örsnibben eller befintlig piercing om slitna. Clip-on stil örhängen kan också försenas av örsnibben, som leder till förlust av en sentimental bit av smycken.

Instruktioner

• Gnida en trasa mättad med lim remover på baksidan av klippet örhänget. Följ den lim remover instruktionerna på hur länge låta lim remover sitter på ytan. Ren överflödigt lim remover av örhänget under väntetiden.

• Håll ned örhänget, framsidan nedåt med två fingrar på ena handen. Placera tips på ett par tång på varje sida av örhänge tillbaka. Rock tången fram och tillbaka samtidigt som du drar att skala klippet från baksidan av örhänget. Om limmet är fortfarande alltför stark och inte kommer att bryta, använda lim remover igen.

• Rengör baksidan av örhänget med en mild tvål och vatten. Torr örhänget. Tillämpa en smycken lim på baksidan av örhänget i centrum. Skjut den piercade örhängen tillbaka på örhänget ovanpå limmet. Hålla den piercade örhängen tillbaka på plats med lätt tryck under 60 sekunder. Ta bort överflödigt lim med en fuktad bomullspinne. Låt limmet torka. Upprepa för den andra örhängen i uppsättningen.