mynewspapers.net

Hur du säljer dina DVD-skivor Online

Hur du säljer dina DVD-skivor Online


DVD-skivor har ett sätt att ackumulera över tiden och tar upp plats. Värst av allt är att de flesta av dem bara sitta och samla damm när du tittar på dem en eller två gånger. Men genom att utnyttja de olika online försäljning möjligheterna, kan du sälja bort oönskade DVD--rensa utrymme och plocka upp några pengar i processen.

Instruktioner

• Välj vilket uttag som du vill använda för att sälja dina DVD-skivor. Några exempel är eBay.com, Half.com, Amazon.com och Spun.com; Du kan hitta andra med en enkel sökning. Det finns fördelar och nackdelar för varje företag som du väljer att lägga din DVD-försäljningen till. EBay kan exempelvis massor av människor att bjuda på din DVD, möjligen maximera din vinst. Dock om en DVD inte lockar en stor mängd anbudsgivare än kan det säljas på en rabatt via eBay.

• Registrera dig att bli en säljare med företaget. I de flesta fall måste du tillhandahålla information som din e-postadress, riktiga namn och metoden som du får din betalning för att skapa din profil. Under denna process, kommer du också kunna visa hur många procent som bolaget tar när du säljer genom den.

• Posta dina DVD-skivor till salu på bolagets hemsida. Du kommer att behöva lämna information som namnet på DVD-skivan, vilket skick det är i, hur mycket du säljer det för och hur mycket du avgifter för frakt och hantering.

• Vänta på en försäljning. Det kan ta lite tid för en köpare att köpa DVD: N. Visas en varning av företaget när ett objekt som du har lagt upp till försäljning har köpts. Det är vanligt vid denna tid som köparen skickar dig pengar för att betala för inköp. Vänta på pengarna att komma in på kontot innan levereras på DVD.

• Paket och fartyget DVD. Använda en bubbelplast kuvert för att se DVD kommer till köparen utan några skador. Skriv adressen på kuvertet, tillämpa rätt Porto och skickar den till köparen.