mynewspapers.net

Hur du säljer din pensionsförmåner

Hur du säljer din pensionsförmåner


Pension är en garanterad periodiska betalningen som ges till tidigare anställda som har gått i pension och fungerade antalet år för en viss arbetsgivare. Och eftersom det är så småningom ägs av medarbetaren efter ett möte med vissa krav, pension rätt anses vara en tillgång från ett rättsligt perspektiv. På grund av denna aspekt, kan pension betalning strömmen också lagligt säljas för pengar på framsidan om en köpare är villig att köpa rättigheter till pension ström från den ursprungliga ägaren. Men är det den smartaste metoden till sin pension? Det beror.

Hur du säljer din pensionsförmåner

Begreppet Pension

Pension, tekniskt kallas en definierad sysselsättning nytta, är den traditionella pensionsåldern som lämnades till medarbetare som tilldelats sin tid en viss arbetsgivare, vanligt 20 till 25 år minst. När pensionerad, får medarbetaren en månatlig betalning eller stipendium för servicen till arbetsgivaren. Även en gång ganska vanligt, ett retirement pension program har blivit ganska sällsynt och finns nu endast i regeringen sysselsättning och ett litet antal stora företag som har funnits i ett antal decennier. Moderna pensionsplaner är byggda på en 401k modell och själv investment management istället.

Varför sälja din Pension?

Nr 1 gynna från säljer ut din pension är förmågan att ta emot kontanter på framsidan. För vissa är den möjligheten värt att ge bort en garanterad inkomst över tiden. Valet kan vara för en rad olika skäl. Det kan finnas medicinska räkningar att betala, säljaren kan känna det är bättre att få sin pension kassa på en gång att investera bättre, eller kontanter är ville göra en stor köp just nu.

Vad är fördelarna och nackdelarna med en försäljning?

Uppåtsidan efter försäljningen är att pengarna är ditt, så det finns inga lån att betala tillbaka eller säkerheter att ge upp senare. Och, i vissa fall kan du kanske inte ens behöver sälja din hela pensionsrättigheter. Partiell försäljning är möjligt också. Dessa begränsad sikt försäljning erbjuda bäst av två världar där du kan ta emot kontanter på framsidan, vänta några år för de intäkter som köpt, och då du får din normal pension igen för de återstående åren. Nackdelen med en pension försäljning innebär att du ger bort en stadig inkomst medan du lever för en begränsad mängd kontanter nu, vilket är oftast mindre än värdet av din pension på köpa tid (även om vissa kan argumentera med inflationen över tid som det kan vara mer). Om din fallback plan är Social trygghet och dina egna besparingar, kan du så småningom hitta ni nog månadsinkomst kvar när du verkligen behöver det i din senior år.

Varför ta itu med köpare när jag kan göra en klumpsumma utbetalning?

Det är sant att de flesta pension program erbjuder en klumpsumma utbetalning val. Denna plan alternativet har dock oftast utövas av anställde innan din pensionering och separation från din arbetsgivare. Detta är en engångsavgift val vid pensionering bearbetning som inte går att ångra senare. Inte heller är det tillåtet på ett partiskt sätt. Antingen du tar en full utbetalning vid separation datum eller du får din pension i månatliga belopp över ditt liv resten.

Vad är typiska försäljning krav?

En av de vanligaste kraven är att du, tidigare pension ägaren, behöva behålla en livförsäkring. Detta är täckning för pension köparen att kontrollera att det finns vissa vända sig om du råkar passera bort före värdet för pensionen tas emot. Tänk, köpare betalar dig procent av din pension för att ge dig pengar på framsidan. Det innebär att de förväntar sig att göra en vinst när de får din pension betalning. Men denna plan går snett om du dör och pensionsutbetalningarna stoppa. Andra krav kräver att du har en viss kredit värdering, har tillräckligt med sekundära intäkter för dig att leva utan din pension som en nödvändighet, och att få ett minimum av månatlig pension att göra transaktionen värt för köparen.