mynewspapers.net

Hur du säljer din gamla DVD-skivor

Hur du säljer din gamla DVD-skivor


Om din DVD-samling har samlat damm på senare tid, tack vare möjligheten att titta på TV och filmer på nätet, kanske är det tid du skildes med dina DVD-skivor. Det är alltid bitterljuv bli av en samling du har massivt i år, men pengarna kan komma till hands. Efterfrågan på begagnade DVD-skivor är inte enorm, är det möjligt att sälja din samling online eller i person.

Instruktioner

• Bestäm vilken hemsida du vill använda för att sälja din DVDs. populära webbplatser inkluderar eBay, Craigslist och Kijiji.

• Besöka en av dessa webbplatser och skapa ett användarkonto genom att följa stegen när du klickar på "Registrera dig" knappen. Du kommer att behöva ge grundläggande kontaktinformation för alla tre, och eBay kommer att kräva dig att sätta upp ett betalningssystem (ofta via PayPal) som potentiella kunder kan använda att betala dig för de produkter de köper.

• Fotografera varje av dina DVD-skivor eller fler lager bilder av varje. Lista varje DVD online individuellt, i relaterade grupper eller som ett parti. Inkludera så mycket relevant information som möjligt om varje DVD, särskilt när det gäller villkora av skivan och fall. Till komplett katalogiseringen, välja ett pris, varaktigheten av auktionen (om du använder en auktion format) och frakt pris. På eBay, du har möjlighet att sälja dina DVD-skivor via auktion eller fast pris.

• Skickar DVD-skivor för den vinnande köparen eller budgivare när du har fått betalning.

• Kontrollera Internet och bläddra i lokalpressen att ta reda på när och var loppmarknader eller stor gemenskap garage försäljning äger rum i ditt område.

• Ringa kontaktnumret för loppmarknad eller loppmarknad och ta reda på hur mycket det kostar, om något, att vara en leverantör. Accepterar priset och betalningsmetoden att garantera dig en leverantörs bord på försäljning.

• Visa din DVD-samling på din leverantörs bord på loppis eller loppmarknad. Märka varje DVD med en prislapp, eller om du vill sälja varje skiva för spel pris, göra ett tydligt markerade tecken som avslöjar denna information.