mynewspapers.net

Hur du säljer din begagnade filmer

Hur du säljer din begagnade filmer


Med tillkomsten av strömmande filmer, pay-per-view-filmer och online film nedladdningar, väljer vissa människor för att sälja begagnade DVD-skivor och VHS samlingar. Sälja begagnade filmer kan ta in lite extra pengar och frigöra lagringsutrymme i hemmet. Efterfrågan på begagnade filmer inte är hög, särskilt för begagnade VHS filmer, men marknaden existerar och sälja används filmer är möjligt, särskilt för online-återförsäljare. Sälja används filmer online medför besväret med att förpackning och utskick dem.

Instruktioner

• Bestämma vad som är viktigare för dig att få mest pengar eller att bli av med de används filmerna som snabbt och enkelt som möjligt. Beslutet kommer att påverka där du säljer begagnade filmer. Att få mest pengar medel sälja filmer individuellt på eBay eller annan privat säljare webbplats. Att bli av med filmer snabbt sätt sälja till en lokal använt boken lagra eller genom att sätta en annons ute för bulk videos för billiga.

• Fastställa tillståndet för varje video. Om videon eller DVD inte spelar eller hoppar över en hel del, anteckna att uppge när säljer.

• Lista objekt för försäljning på online webbplatser som Craigslist, eBay eller Amazon. Vara ärlig om tillståndet i videon. Pris objektet baserat på vad liknande objekt listas på.

• Ta andra videor som du inte vill sälja individuellt till en begagnad media eller bok butik. Dessa butiker inte betalar så högt som andra metoder, men kräver bara en timme och lite krångel.

• Skicka videor när de säljer online inom överenskommen tid, vanligtvis en dag eller två. Pengar kommer att skickas till ditt bankkonto eller via en online-tjänst som PayPal. Ta ut pengar. Lämna feedback för köparen.