mynewspapers.net

Hur du reser med husdjur i flygplan stugorTillåt sällskapsdjur till resa i kabinen med sina ägare är bedömning av varje flygbolag. Flygbolag som tillåter husdjur måste också följa vissa Federal Aviation Administration (FAA) regler. Dessa regler kretsar främst kring storleken av pet och säkerhet. Husdjur måste vara tillräckligt liten för att betraktas som handbagage och får inte vara en fara eller olägenhet för övriga passagerare.

Instruktioner

• Ringa flygbolaget innan du reser med ditt husdjur. Flygbolag som Tillåt sällskapsdjur till resa i kabinen har särskilda regler och begränsningar som sällskapsdjur storlek, typ och att hålla den sällskapsdjur som finns på alla tider under flygresan.

• Boka tid med din veterinarian för en sällskapsdjur checkup. FAA kräver att du bär ett sällskapsdjur hälsa intyg med din sällskapsdjur medan flygande. Om du tror att ditt husdjur kommer att bli nervös under flygresan, kan du be din veterinär att ordinera lugnande medel som kommer att hålla det lugn.

• Hålla din sällskapsdjur i en sällskapsdjur bärare som är lämplig för sin typ och storlek. Exempelvis bör en katt i en katt bärare och en fågel i en fågel bärare. Sällskapsdjur spjällådan måste kunna passa under sätet framför dig.