mynewspapers.net

Hur du reser från Frankrike till Tyskland

Hur du reser från Frankrike till Tyskland


Du har haft ett minnesvärt besök i Frankrike--touring medeltida slott och historiska byar, provtagning fina franska vin. nu kanske vill du utforska Tyskland med dess fantastiska städer, mytomspunna Schwarzwald och pittoreska korsvirkeshus byggnader i historiska Rothenburg. Det finns många resor alternativ att välja mellan när du färdas mellan de två länderna. Med lite planering och noggrann forskning, kan du slutligen göra det rätta valet för dina resebehov.

Instruktioner

• Planera din resa i förväg. Välj där du bor, vilka attraktioner du ser och hur många dagar du vill resa. Om du bokar i förväg, har du ett större urval av anslutningsalternativ och eventuella rabatter. Sök Frommers.com för att planera din rutt.

• Bestäm hur du vill resa. Om du vill gå från en destination till en annan snabbt, skulle då flygresor vara bästa val. Om du vill ha en mer avslappnad resa, ta på landsbygden i Europa, kanske du föredrar att resa med tåg, buss eller bil.

• Boka en tågbiljett. Tågresor är ett avkopplande och roligt sätt att se Europa i din egen takt. Äta middag medan du blickar ut i naturen, besök med medpassagerare eller ta en tupplur. Använd Eurail.com för att boka din utflykt på en av Europas höghastighetståg. Överväga Eurail Frankrike-Tyskland passera, berättigar dig till obegränsad rail transport inom och mellan Frankrike och Tyskland.

• Boka flyg inrikes flygbolag. För flygresor är det bäst att boka flyg till och från större europeiska städer och ordna andra transport när du anländer till resmålet. Air Berlin har ett antal dagliga flyg från Frankrike till Tyskland. Lätt Jet är ett annat prisvärt alternativ för flygresor mellan de två länderna.

• Hyra en bil för att ta dig till din destination. Hyr en bil kan vara en komplicerad process i Europa, på grund av försäkringsalternativ och andra avgifter, kan det vara ett bra alternativ om du vill ha frihet att resa där du behaga. Spara genom att dela hyrbilen med tre eller fyra personer. Stora biluthyrningsfirmor, som Avis, Hertz eller Budget, finns över hela Europa.

• Reservera en plats på en buss. Bussresor är ett billigt alternativ för resor mellan städer. Europeiska bussar är oftast moderna och bekväma, med fällbara säten, rymligt benutrymme och duschutrymmen. Njuta av bekvämligheten med resor till destinationer som tåg eller flygplan inte kan nå. Köpa bussbiljetter via Eurolines, Europas största coach nätverk.