mynewspapers.net

Hur du redigerar ett foto för ett USA visumansökan

Hur du redigerar ett foto för ett USA visumansökan


Om du är en brittisk medborgare och du planerar att besöka USA i mindre än 90 dagar för affärsturism eller transitering, kvalificerar du dig troligen för visum waiver scheme, så du slipper ansöka om visum i förväg. Om du vill besöka för mer än 90 dagar måste du ansöka om visum från Immigrant visum enheten på den amerikanska ambassaden i London. Del av ansökningsprocessen ingår att ge två identiska fotografier och det finns en strikt uppsättning regler om deras format. Du kan lämna in digitala foton och använda någon bild redigerande mjukvaran för att få dem i rätt format.

Instruktioner

• Se till att en färg fotografi taget av dig själv. Fotografiet skall vara en full face porträtt av du sett rakt in i kameran och en vanlig vit eller benvitt bakgrund.

• Beskär ditt foto med din foto-redigeringsprogram, till exempel Photoshop, PaintShop Pro eller Windows Live Photo Gallery, så att den är fyrkantig med måtten 51 av 51 mm (2 inches med 2 inches). Ditt ansikte ska vara centrerad i bilden, ockuperar mellan 50 och 69 procent av bilden.

• Storlek bilden så att den är minst 600 600 pixlar och högst 1200 x 1200 bildpunkter. Skriva ut bilder på matt eller blankt fotopapper.