mynewspapers.net

Hur du redigerar en bild att se skallig

Hur du redigerar en bild att se skallig


Skapa en skallig titt på en person i ett digitalt foto tar tålamod och skicklighet med grafiska program som Adobe Photoshop. Programvaran kan du kopiera pixlar av hud och duplicera dessa pixlar att täcka upp håret. Några verktyg kan hjälpa dig med denna uppgift.

Instruktioner

• Öppna ett digitalt foto av dig själv eller någon annan i Adobe Photoshop eller annat grafikprogram på din dator. Zooma in på bilden och välj "Klon pensel" eller "Klon stämpel" verktyg. Markera en del av sidan av personens ansikte eller huvud att klona ett område utan hår. Placera markören på den personens huvud och börja borsta över håret att ta bort den.

• Använda verktyget "Healing brush" istället, vilket är lättare. Återigen, Välj en del av huvudet eller hud där det finns inget hår, att trycka på "Alt" medan du trycker på vänster musknapp för att välja. Då penseln över håret på huvudet. Detta kommer att radera håret men har ingen effekt på formen på huvudet, och hudfärg visas i stället för håret.

• Fortsätt med stegen ovan och arbeta dig lägre om personen har långt hår. Om håret är lång, kopiera en del av personens skjorta eller bakgrunden för att ta bort hår med verktyget "healing brush".

• Bläddra Internet för att söka "hur du redigerar en bild att se skallig" om du inte har foto-redigeringsprogram. Det finns sidor på nätet som erbjuder tjänsten av redigering bilder att titta skallig. Ladda upp ett foto av dig själv eller någon annan som visar mest huvudet till en webbplats som kan skapa virtuella skallighet och sedan spara bilden på datorn efter det ger dig resultatet.