mynewspapers.net

Hur du redigerar en bil för att vara ett naturgas fordon

Hur du redigerar en bil för att vara ett naturgas fordon


Flyktiga bensinpriser och granskning av resursförbrukning har drivit många människor att hitta nya sätt att driva sina fordon. Ett sätt att öka bränsleeffektiviteten, hjälpa miljön och spara pengar är att konvertera fordon till naturgas makt. Naturgas brinner renare än syntetiska blandningar och skär ner på utsläppen av koldioxid. Det finns två typer av naturgas fordonet konverteringar som du kan utföra på din bil: komprimerad naturgas eller CNG och liquefied petroleumgas eller LPG.

Instruktioner

• Kontrollera gas körsträcka av ditt fordon. Om du har en äldre bil med en massa miles på det, kan det inte vara kostnadseffektivt att konvertera din bil. Eftersom fordon med hög körsträcka ersätts oftast med nyare fordon, kan de investeringar som används för att konvertera din bil inte tas igen om fordonet har irreparabel eller dyra skador efter konverteringen.

• Kontakta en specialist på konvertering. Enligt webbplatsen, grön bil, omfatta"strikt U.S. EPA regler tillverkning, försäljning och installation av alternativa bränslesystem konvertering. Dessa regler tillåter inte konsumenterna att installera eftermontering kit själva. EPA anser installationsbestämmelserna installationer som representerar "manipulering med ett federalt godkänd avgasreningssystemet," en handling som är straffbart med böter för betydande. " En konvertering specialist kommer låta dig veta om naturgas konvertering är ett genomförbart alternativ för ditt fordon efter kontroll oavsett om ditt fordon kan hantera den extra vikten av naturgas behållaren och övervaka din motor att se om det skulle vara mottaglig för omvandlingen. Specialisten kommer att också informera dig om ändringar som skulle tillåta ditt fordon att köra på diesel.

• Forskning bränslepåfyllning alternativ. Gröna bilar står det att det är bara om "800 CNG bränslesystemets platser i USA och inte alla är öppna för allmänheten." Även om en naturgas konvertering skulle spara pengar, om du inte har tillgång till bränslesystemets stationer, vara omvandlingen inte genomförbart.

• Kontrollera att installera ett hem tankning enhet som FuelMaker "Q" eller Phill. Både FuelMaker "Q" och Phill använder en hybrid metod för att komprimera och tankning av ritning gas direkt från ett hem leverans.

• Spara upp pengar för konvertering. Enligt Green Car, naturgas omvandlingar kosta allt från "$12.500 till £14,625, beroende på fordonet, motorn, storleken på CNG tankar behövs och vem gör konvertering." Även om konvertering är dyrt, Green Car stater, den federala regeringen har som flera "skatt krediter, rabatter och andra incitament för att kompensera kostnaderna för en konvertering."