mynewspapers.net

Hur du Plumb Bob en Putt

Hur du Plumb Bob en Putt


Plumb guppar är en term som används i golf för att beskriva en metod för att rada upp puttar för att bestämma vilken väg på putt kommer att bryta. Att sätta är en av de viktigaste aspekterna av din golfspel, och en av dina bästa möjligheter att sänka dina poäng. Lära sig att plumb bob hjälper en putt dig läsa gröna mer effektivt och förbättra ditt spel.

Instruktioner

• Gå upp bakom bollen som den ligger på gröna. Bo några fot bakom bollen och placera bollen mellan dig och hålet. Det bör finnas en tänkt rak linje kör från hålet genom golfbollen till dig.

• Stå eller huka och håll din putter handtaget mellan två fingrar på handen dominerande. Puttern kommer att hänga rakt ner.

• Höjer puttern till den imaginära linjen så att botten av axeln blockerar ut din syn på bollen. Du bör stänga ena ögat så att du ser med ögat dominerande.

• Slå upp skaftet på klubben medan bollen är fortfarande blockerad, och se vilken sida av klubben hålet är på. Om hålet är till vänster om skaftet, bryter putt vänster. Om det är till höger, kommer det bryta rätt.