mynewspapers.net

Hur du planerar trappor

Hur du planerar trappor


Trappor är användbara i de flesta situationer där du vill gå från en höjd till en annan. Att veta hur man bygga trappor är användbar inte bara för att ansluta de viktigaste våningen till källaren eller vinden, men också när du installerar ett däck eller ovan jord pool, eller bygga en scen för att presentera en pjäs eller hålla ett tal. Det finns tre delar av en trappa: risers, som går vertikalt; slitbanor, som går horisontellt; och stringers, som stöder. Några trappor finns öppna trappor som saknar sättsteg. Öppen trappa ger mer toe utrymme för uppför trapporna, särskilt om slitbanor är grundare än normalt.

Instruktioner

• Kontrollera din lokala kod för regler om upphov och köra storlekar och använder dessa förordningar för att beräkna din trappor.

• Mät höjden det trapporna måste omfatta. Eftersom du normalt inte kan minska höjden trapporna har att spänna, är detta den kontrollerande mätningen. Rita höjden på rutat papper som hjälper dig att visualisera trappan.

• Dela höjden i inches av 7 1/2 och subtrahera 1. Detta är antalet steg du behöver för att bygga.

• Multiplicera antalet steg med 11 inches; Detta är avståndet som sträcker sig över din trappa.

• Lägga till upp till 3/4 tum i botten trappa om höjden inte dividerar jämnt av 7 1/2. För att göra upp någon ytterligare höjd, planera att bygga en botten landning pad. Landning kuddar är större än trappor att stoppa och omorientera ovanliga höjden av det sista steget. Planera för en 3-av-4-fots landar på minst; 1 fot kommer att utöka under trappa stringer.

• Planera bredden på din trappa. Trappor som är bredare än 3 fötter kräver en tredje spårat stringer i mitten av trappan för stöd.

• Multiplicera antalet trappor med bredden på trappan; Detta är hur många styrelsen fötter av 12-tums trä du behöver för stegen. Multiplicera antalet stiger av bredden på trappan till avgöra hur många styrelsen fötter för 7 1/2-tums riser du behöver. För att beräkna hur lång tid en stringer måste, kvadrat höjden och längden på trappan och addera dessa tal tillsammans; ta kvadratroten av resultatet.