mynewspapers.net

Hur du planerar släktträff verksamhet

Hur du planerar släktträff verksamhet


Principen anledningen till en släktträff är att chatta och fånga upp vad alla har gjort. Du måste också ha aktiviteter för alla åldrar. Oavsett om du väljer att ha priser eller inte, kommer familjemedlemmar ha bra att spela spel och göra andra aktiviteter tillsammans. Läs vidare för idéer om hur du planerar släktträff aktiviteter som kommer att ge alla minnen som kommer att pågå.

Instruktioner

• Bilda en grupp av familjemedlemmar i en cirkel och berätta barndom historier om varandra. Pinsamma historier är alltid kul att höra.

• Hålla barnen sysselsatta med kritor, färg böcker och hantverk bord där de kan använda färger och falska juveler för att göra tavelramar. De kan sätta en bild av sig själva i ramen som togs på en släktträff.

• Samla alla tillsammans för familjefoton. Ta bilder av enskilda familjer och alla familjer tillsammans. Skriv ner namnen på varje familjemedlem så att när bilderna framkallas det finns ingen förvirring.

• Inkludera ett meddelande i varje inbjudan presenterar en "familjen Talent Show." Enskilda medlemmar eller hela familjer kan delta för priser.

• Ta baby bilder till släktträffen och använda kartnålar för att fästa på en kork ombord. Har familj medlemmar försöker gissa vem "baby" är.

• Dra nytta av alla familjemedlemmar att vara tillsammans och skapa en släktträff video. Få bilder av den äldsta person som innehar den yngsta, kusiner och alla aktiviteter.

• Håll en "vit elephant" auktion. Berätta för alla i inbjudan att de måste komma med en insvept loppmarknad-kvalitet objekt att auktioneras under återträffen. Det brukar kosta någon något och pengarna familjen gör kan gå till en släktträff konto att betala hyra eller catering avgifter för nästa återförening.