mynewspapers.net

Hur du planerar en riddare eller prinsessa födelsedagsfest

Hur du planerar en riddare eller prinsessa födelsedagsfest


Hedra din födelsedag flicka eller pojke genom en kunglig fest. Välj en riddare eller prinsessa tema och planera din dekorationer, spel och tårta för detta. Dessa två teman erbjuder en mängd olika alternativ från drakar och tiaror till färgglada tallrikar och koppar. Planera födelsedag runt ditt barns favorit royal karaktärer, och ändra spel för att passa antalet barn och ålder utbud av den part gäst.

Instruktioner

• Välj ett Färgtema för partiet och köpa plattor, serpentiner, servetter, koppar och plast bestick i lämpliga färger. För en riddare, anser grön, grå eller blå, och för en prinsessa, använda rosa och lila eller gula. Prinsessa eller dragon-teman man tillbehör finns också.

• Knyt en ballong på födelsedag flickan eller pojken stol. Välj en ballong med eller formad som en tiara för en prinsessa och ett svärd eller dragon för en riddare. En krona ballong fungerar för både pojkar och flickor.

• Baka en prinsesstårta med hjälp av en Disney prinsessa tårtform i form av födelsedag flickans favorit Disney princess. För en riddare, lägga till en plast drake på toppen av en hemmagjord tårta, med små plast riddare tappert placerad i strid runt om riddaren. Leverera tillräckligt liten riddare för varje gäst och ge draken till födelsedagsbarnet.

• Dekorera cupcakes i lämpliga färger baserat på din fest tema. Top princess muffins med plast-jewelled ringar. Stick plast svärd i knight muffins.

• Häng en tiara eller dragon piñata för barn att ta vänder försöka träffa. Fyll den med godis och små vinster. Ge barnen behandla väskor, och dela upp objekten jämnt mellan barnen efter piñata skurar.

• Dölja en fejk glas toffel eller en skumplast svärd, och har barn gå på en skattjakt för det. Dölja ledtrådar i huset eller runt gården, eller skriva ut skatt kartor med en stor "X" märkning att dölja plats. Belöna alla med choklad guldmynt när de hittar skatten.