mynewspapers.net

Hur du planerar en gå-bort part

Hur du planerar en gå-bort part


Det finns många anledningar att kasta en going away party. Kanske en vän eller familjemedlem är i rörelse eller en medarbetare flyttar stora befordran. Hur som helst, ett parti är ett bra sätt att skicka någon omgiven av vänner och goda tider, att låta dem veta att de kommer att vara kraftigt missat. Det finns massor av saker du kan göra för att göra deras går bort part en minnesvärd händelse.

Instruktioner

• Välj ett tema för festen att bygga bort av. Tänk på vad den personen som lämnar gillar att göra. Exempelvis om de tycker om saker som sport, dans, vinprovning eller en viss film, kan du planera festen kring detta tema. Läs också, där de flyttar till. Ett beach party kan vara ett roligt tema för någon flytta till Florida eller Kalifornien, där en Mardi Gras tema kan vara kul för någon flytta till New Orleans. Du kan planera ett tema runt nästan alla resmål.

• Dela ut inbjudningar. Kontrollera att du tillåter dig själv gott om tid så att människor kommer att kunna vidta åtgärder för att delta. Dessutom samråda med hedersgäst om vem de vill bjuda in. Om det är en medarbetare, kanske du vet sina vänner men inte alla deras familj. Du kan också behöva rådgöra med dem för telefonnummer och adresser. Du kan köpa inbjudningar på platser som part leverans butiker eller brevpapper butiker.

• Ordna underhållning. Detta skulle kunna omfatta musik, filmer och spel. Ta reda på vilken typ av musik hedersgäst åtnjuter och få lämpliga CD-skivor att spela under festen. Du kan också hyra en kopia av deras favorit film att spela. Om det är en familjemedlem som flyttar, kan du spela filmer från senaste semester och familj, gemenskap. Spel är också en rolig del av någon part. Du kan skapa en frågesport om den person som lämnar, och testa sedan alla gäster för att se vem vet dem bästa. Har gäst hos ära besvara tio frågor om sig själva och sedan se vilken gäst blir de flesta svaren korrekt. Charader är också ett roligt spel att spela med en stor grupp människor.

• Köpa snacks för den part som är specifika för temat eller hedersgäst. Om du kastar en luau, till exempel, tropiska frukter och Grill kan vara en bra idé, eller om temat är fotboll, du kan servera korv. Du kan också ta reda på vad gästen om ärans favorit snacks och drinkar, och servera dessa poster.

• Presentera hedersgäst med en minnesvärd gåva att ta med dem till deras nya hem. Detta skulle kunna omfatta en klippbok fylld med bilder av familjemedlemmar eller medarbetare de lämnar bakom. Se till att du tar bilder på festen också. En annan idé är en karta över staden de flyttar till eller en informativ bok om de flyttar till.