mynewspapers.net

Hur du placerar Sod över befintliga gräs

Hur du placerar Sod över befintliga gräs


SOD är en instant botemedel mot en gammal weedy gården eller efter konstruktion har förstört vad gräsmattan fanns. För stycketorv att växa ordentligt, måste det ha en bra bas för rötterna att växa i. Bara om stycketorv över befintliga gräs kommer förmodligen att få den att misslyckas efter bara några veckor. Investera en liten tid och förbereda det område som omfattas av den gamla gräsmattan för nya stycketorv.

Instruktioner

• Spraya hela området med en tillämpning av 1 - till 2 - procentig glyfosat i en trädgård spruta minst två veckor innan du planerar att lägga nya stycketorv. Tillämpa herbicid, efter alla säkerhetsåtgärder, i morgonen efter daggen har torkat och minst två timmar före varje prognos av regn, vätning ytan grundligt.

• Odla området att bryta upp de top 2 eller 3 inches av jord med en rototiller eller traktor så att du får jorden fint brukat och smulig.

• Släpp 2 eller 3 inches matjord över områden med dålig eller sandig jord och räfsa slät med en trädgård rake.

• Blöt ytan du vill täcka i sod med minst en tum vatten varje dag i två dagar innan du lägger sod, lösa jorden och se till att området är blomstrande.

• Låg stycketorv en molnig dag om möjligt laskning ändarna på varje remsa rätt upp bredvid varandra, stampande ner bra att göra bra jord kontakta.

• Vatten den nyanlagda sod två gånger om dagen för ett par veckor tills det motstår din dra upp. Minska vattning till en gång om dagen i varma och torra områden eller som behövs i milda klimat.