mynewspapers.net

Hur du öka signalstyrkan för en Dell Wireless 1350-Mini-PCI-kort

Hur du öka signalstyrkan för en Dell Wireless 1350-Mini-PCI-kort


Dell Wireless 1350 WLAN Mini PCI-kortet finns i vissa Dells bärbara datorer, och är den enhet som gör att den bärbara datorn att ansluta till trådlösa nätverk. Signalstyrkan på en Dell Wireless 1350 WLAN Mini PCI-kort bestäms av olika faktorer, inklusive närhet till den trådlösa signalkällan (trådlös router). Signalstyrkan kan förbättras genom enkla metoder som att flytta routern och- eller laptop, men också genom att uppdatera den trådlösa routern.

Instruktioner

• Flytta den Dell bärbara datorn närmare den trådlösa routern eller lägga till en trådlös repeater i nätverket. Ju närmare den bärbara datorn är källan till den trådlösa signalen, ju starkare signalen på den bärbara datorn kommer att vara. Den trådlös repeatern ökar styrkan i den trådlösa signalen, så det är som om du hade närmat din bärbara dator.

• Flytta den trådlösa routern till en central plats från väggar och golv och från möjlig signalen hinder. Väggar och golv kan försvaga signalerna. Metall skåp, trådlösa telefoner och mikrovågsugnar kan också orsaka signal störningar.

• Ändra antennen på din trådlösa router till en som har en större och mer fokuserat utgång. Den här typen av antenn kallas en high-gain antenn.

• Justera routerinställningarna. Komma åt routerns browser-baserade verktyg med hjälp av anvisningarna i routerns handbok. Ändra den trådlösa kanalen och uppgradera routerns firmware om möjligt.

• Ladda ner den senaste drivrutinen för Dell 1350 WLAN Mini PCI-kort för din laptop.