mynewspapers.net

Hur du njuta av en internationell flygning

Hur du njuta av en internationell flygning


Färdas långa sträckor på en internationell flygning kan ljud glamorösa men sanningen är att långa flygningar kan vara obehagligt och jobbigt om du inte är väl förberedd. Med avancerad lite planering men du kan se till att du reser med komfort och stil. Din förberedelse för en längre resa bör börja som du bokar ditt flyg.

Instruktioner

• Boka den bästa möjliga plats. Om du värdesätter ben rum bok en mittgång exit ror plats eller om du njuta av utsikten från luften och föredrar en ostörd resa, prova och säkra en plats vid fönstret. Undvik platser nära toaletterna eftersom området runt dem är sannolikt att vara upptagen på långdistansflygningar. Ett annat tips är att boka med det bästa flygbolaget som möjligt. Upp i de olika flygbolagen som Singapore Airlines och Cathay Pacific kan vara dyrare men erbjuder mer komfort och extras än de flesta andra flygbolag.

• Hålla dig hydrerad i timmar fram till ditt flyg. Du kommer att vara instängda flera timmar så använda vatten för att hålla alla gifter i schack och hålla sig fräsch. Undvik koffein före och under flygresan eftersom det kan hindra dig från att sova om du reser över natten.

• Se din flygplats uppleva så stressfri som möjligt att ställa in ditt humör för flygningen. Försöka fly från mindre och tystare flygplatser om möjligt, undvika rusningstid och se till att du checkar in online för att undvika flygplatsen köer. Ta en taxi eller tåg till flygplatsen och klipp ut hassle av körning och parkering. Använda en executive lounge innan du går ombord om din budget tillåter och njuta av gratis drinkar, snacks och tidningar i en avkopplande miljö. Du kan boka pass på webbplatsen Lounge Pass.

• Gör ett gott intryck med check i personal och flygvärdinnor. Detta kan hjälpa får du en gratis uppgradering eller åtminstone uppmärksam service ombord.

• Unna dig den bästa måltiden tillgängliga. Flygbolaget mat är ofta genomsnittliga i bästa men vissa flygbolag erbjuder alternativ för bättre kvalitetsmåltider på en premie. Det är nog bäst att inte dricka mycket alkohol under en flygning, men några glas anständigt vin kan hjälpa dig att slappna av.

• Håll dig mobil på flyg till att förhindra stelna upp eller allvarligare möjligheten av blod blodproppar. Gå upp och ta en promenad ner i gången varje par timmar. Många flygbolag har broschyrer som visar hur du kan hålla din cirkulation flyttar även när satt så prova och göra dessa om möjligt. Hålla dricksvatten, särskilt om du har några glasögon av något starkare.

• Vara beredd att roa dig. Under flygning filmen kanske inte upp till mycket så har tidskrifter, böcker, pussel eller musikspelare till hands. Flygbolagens regler för elektroniska enheter utvecklas ständigt så kolla vilka enheter du kan ta ombord för att fördriva tiden.