mynewspapers.net

Hur du nivå däck inlägg

Hur du nivå däck inlägg


Nivellering inlägg som gränsar dina däck ger en pricken som höjer en kortlek gör det själv installation i ett professionella resultat. Det mänskliga ögat naturligt ställen ojämna linjer och höjdskillnader i objekt som du förväntar dig att vara enhetliga, så det är viktigt att veta hur man nivå dina däck inlägg för att förhindra att du och dina gäster dragits till post inkonsekvensen i stället för uppskattar framgången av hela däcket design.

Instruktioner

• Mäta höjden på alla dina däck inlägg, med hjälp av ett måttband, för att bestämma den minsta som så att detta inlägg blir basen höjd för resten av inlägg. Fastställa det kortaste inlägget hindrar dig från att skära en höjd mätning som är för lång för vissa av dina inlägg, så mätning preparatet kan spara dig mycket tid och ansträngning.

• Håll en krita linje längs den övre kanten av kortaste inlägget, och mellan det kortaste inlägget och nästa däck inlägg i rad. Håll en snickare nivå till spända krita linje och justera linjen vid längre inlägg slutet tills krita linje är nivå. Fäst den krita linjen på sidan av inlägget att markera nivån.

• Dra en linje runt de andra tre sidorna av inlägget att möta upp med krita linje med hjälp av en linjal och en penna och med vägledning från en snickare nivå. Skär genom inlägget med en trä såg med raderna som din utjämning guide. Gnugga upp i inlägget med medium-slippapper att jämna den sågade kanten.

• Upprepa krita linje nivellering förfarandet mellan nyligen jämnat inlägget och din nästa inlägg i rad. Använda samma metod som du gjorde innan mark, såg och släta nästa inlägg. Fortsätta att nivå varje efterföljande inlägg på samma sätt som du arbetar runt dina däck.