mynewspapers.net

Hur du mikrovågsugn rosenblad

Hur du mikrovågsugn rosenblad


Mikrovågsugnen rosenblad kan du använda dem i en mängd olika hantverk projekt, inklusive scrapbooking och potpurri skapelser. Accenting andra hantverk eller färdiga objekt, från tabell dekorationer som hörnstenarna och Servettringar till alternativ som dagböcker och rum inredning, ger nytt liv åt sparade kronblad. Dessutom lägger använder torkade kronblad från buketter ges av en betydande andra i en sentimental långt, gillar kronbladen utspridda på ett bröllop, till betydelse och intimitet av händelsen.

Instruktioner

• Band kronbladen från stammen och knopp av rose antingen genom plockning varje kronblad individuellt eller genom att använda en sax för att klippa bort dem i klumpar. Du kan också använda sax att klippa större delen av stammen av rose och torka kronblad medan fortfarande i sin linda. Vilken metod du använder beror till stor del på vad du vill använda kronbladen för och de resultat du söker. Lägg kronbladen på en pappershandduk tills du är färdig strippning alla rosor. Dela upp dem i enskilda kronblad för torkningen. Om du använder hela knoppar och blommor, kommer att detta steg vara mycket snabbare.

• Ordna ett lager av kiselgel i botten av stora mikrovågsugn-safe skålen, med ca 1/2 tum av materialet. Bära skyddsglasögon, handskar och mask medan hantering kiselgel, som partiklarna som kan inandas och orsaka sjukdom. Låg rosenblad på toppen av kiselgel innan du lägger till ytterligare ett lager av gelen på kronbladen. Se till att ingen av de enskilda kronblad har vikta på sig från vikten av gelen. Om du torkar hela blommor eller knoppar, använda ett tjockare lager av kiselgel att skapa en säker grund för blommorna och sedan gräva utrymmen för knopparna i gelen.

• Fyll mugg eller liten skål med vatten och placera i mikrovågsugn, med mellanrum mellan skålen med vatten och maträtt av kvarts. Placera skålen av kvarts och kronblad i mikrovågsugnen och mikrovågsugn dem på hög i en minut. Låt skålen, kronblad och gel cool i 30 minuter innan du kontrollerar kronbladen för torra. När kronbladen är torra, lämna dem i behållaren med kiselgel i en ytterligare 24 till 48 timmar.

• Band kronbladen som när torkning dem i kiselgel. Denna metod främjar inte så uttorkande hela blommor eller knoppar. Ordna kronbladen på hushållspapper på en mikrovågsugn-säker tallrik eller linje botten av en mikrovågsugn-safe maträtt med hushållspapper.

• Plats hushållspapper över lagret av kronblad innan du placerar skålen i mikrovågsugnen. Mikrovågsugn för 30 sekunder till en minut intervall, testning kronbladen efter varje torkning för att avgöra om kronbladen måste torkas ytterligare.

• Låt kronblad svalna helt innan du tar bort från pappershanddukar och förvara i en lufttät behållare. Skiktning kronblad på hushållspapper eller vaxat papper för lagring kan skydda dem från skador, eftersom de är mer ömtåliga och sköra torkat än de var i sitt naturliga tillstånd.