mynewspapers.net

Hur du mikrovågsugn beef jerky

Hur du mikrovågsugn beef jerky


Beef jerky är ett bekvämt mellanmål av remsor av nötkött som har rimmat eller rökt och torkat. Gör din egen nötkött ryckig hemma för att spara pengar och skapa skräddarsydda smaker. Nötkött ryckig marinader varierar från kryddig söt, så välj den smakprofil som passar din smak. Om du har ont om tid, göra nötkött ryckig med din mikrovågsugn i stället för en ugn. Behandla familj och vänner till hemlagad beef jerky som omtänksamma holiday gåvor. Beef jerky är lätt att transportera och gör perfekt camping och vandring trakteringen.

Instruktioner

• Placera två pounds av rå thin-cut flank steak, chuck stekt eller bringan på en skärbräda. Använd en vass kniv för att trimma överflödigt fett från nötkött. Skär köttet i 1/8-tums band.

• Skapa en marinad. Kombinera ½ kopp Worcestershiresås och soja, 2 msk flytande rök och kryddat salt, vitlök och lökpulver och svartpeppar efter smak i en bunke. Tillsätt socker efter smak att ge ryckiga en touch av sötma. Använd färdiga söta och salta teriyaki marinad för bekvämlighet. Rör om marinaden med en stor sked.

• Ange kött remsorna i ett grunt metall eller glas bakning pan. Häll marinaden jämt över köttet. Täck pannan med ett lock eller en bit av cling film. Placera pannan i kylskåp och låt det marinera över natten.

• Plats det marinerade köttet remsor på en hotellpoolen bacon rack. Täcka köttet med hushållspapper.

• Inställd hög effekt mikrovågsugn och koka kött remsorna för 2 ½ minuter. Vrid remsorna över med hjälp av tång och koka dem för en annan 1 ½ minuter. Vrid remsorna en gång och koka dem i en annan 1 / ½ minuter eller mer, beroende på tjocklek på köttet.

• Ta bort ryckiga från mikron och låt den svalna i minst fem minuter innan du äter.