mynewspapers.net

Hur du mikrovågsugn Bacon på ett papper plattan

Hur du mikrovågsugn Bacon på ett papper plattan


Den tid det tar för att laga bacon i mikrovågsugn beror på tjockleken på bacon skivor och kraften i din mikrovågsugn. Bacon skivor kommer bruna och knapriga mikrovågsugn om du kokar dem ordentligt. Mikrovågsugnen bacon skär tillbaka på den tid det tar för att laga bacon och det kan också minska fet röran. Istället för matlagning bacon på din servis, kan du placera den på papperstallrikar slipper diska.

Instruktioner

• Täck en otryckta och vitboken tallrik med hushållspapper.

• Plats bacon remsor över pappershanddukar. Lägg remsorna sida vid sida och inte överlappar dem eller så att remsorna att hänga utanför kanten av plattan.

• Täck remsor av bacon med hushållspapper. Detta kommer att hålla din mikrovågsugn ren eftersom fettet inte kommer splatter. Koka bacon på hög i mikron i fyra till sex minuter. För bästa resultat, mikrovågsugn två skivor bacon för en minut och 40 sekunder, tre skivor i två minuter och 30 sekunder eller 0.454kg. bacon i 15 minuter.

• Kontrollera om bacon medan det kokar. Om din mikrovågsugn inte har en skivspelare, rotera bacon efter det kockar för halva tiden. Fortsätta att mikrovågsugn bacon i 30-sekunders intervaller tills den visas skarpa och helt kokt. Bacon blir gyllenbrun.

• Ta bort bacon från mikrovågsugnen noggrant när det verkar skarpa. Placera den på en ny papperstallriken omfattas av färska pappershanddukar. Blot bacon med hushållspapper att avlägsna överflödigt fett.