mynewspapers.net

Hur du löser sovrum lagringsproblem

Hur du löser sovrum lagringsproblem


En stilren sovrum är en mycket mer fridfull plats att vila och koppla av än en rörig. Särskilt i ett litet sovrum, kläder, reservdelar sängkläder och böcker verkar aldrig passa in i den befintliga lagringsutrymmet. Det bästa sättet att lösa sovrum lagringsproblem är att installera lagringslösningar som ger ett utrymme för allt. För att undvika ett rörigt utseende, bör dessa lagringslösningar utom synhåll så mycket som möjligt.

Instruktioner

• Mät din under sängen dimensioner med ett måttband. Skriv ner höjd, bredd och längd av utrymmet under sängen.

• Dela upp utrymmet under sängen bredd av två för att hitta rätt djup för under sängen lagringsenheter på varje sida av sängen. Till exempel behöver någon med en queen size säng som är 60 inches bred under sängen lagringsenheter på varje sida som sträcker sig mer än 30 inches djupt.

• Köp lagringsbehållare eller lådor som passar under sängen. Den totala bredden på lagerplatser eller lådor på varje sida av sängen bör lägga upp till inte mer än längden på sängen och helst ett par inches mindre att möjliggöra avslutande blanksteg mellan varje låda eller bin så de kan glida in och ut.

• Fyll lagringsbehållare med säsongens kläder och sängkläder eller andra sovrum artiklar som inte behöver komma åt ofta.

• Mäta höjden på det hängande utrymmet i garderoben och installera två garderob stavar för korta hängande objekt i en del av garderoben om garderoben hängande utrymme är minst 80 inches tall. Varje närmast rod måste ha minst 40 inches av hängande utrymme under det för toppar eller byxor. Installationsinstruktioner varierar beroende på vilken typ av klädstång.

• Mäta djupet av din garderob. Köpa en byrå eller hängande hyllor med en djup så nära din garderob djup som möjligt för att använda allt utrymme. En byrå är idealisk för en garderob med extra utrymme mot botten och hängande hyllor är perfekta för en garderob med extra vertikalt utrymme.

• Installera metall krokar på alla tomma väggar som en garderob och hänga föremål som bälten, slipsar, hattar och handväskor på krokar.

• Köpa en sko arrangören om du har en hel del skor i garderoben. Ställ en bordlade organisatör på golvet eller installera en hängande organisatör på en vägg eller på baksidan av dörren.