mynewspapers.net

Hur du limmar Glitter till en kroppsstrumpaEn kroppsstrumpa används vanligen som underkläder. Det liknar en unitard, men det har mer av en ren utseende, eftersom den är gjord med samma material som används för att göra strumpbyxor och strumpor. Medan vissa organ strumpor kommer i olika utföranden och mönster, finns det också vanligt plagg som du kan använda som en tom duk att skapa din egen personliga strumpa. Fabric glitter är ett kreativt sätt att krydda upp en annars vanlig kroppsstrumpa.

Instruktioner

• Tvätta din kroppsstrumpa. Se till att följa instruktionerna på etiketten, som dessa plagg är känsliga och kräver rätt vård se sitt bästa. Låt torka helt innan du fortsätter lagring.

• Spraya kroppsstrumpa med permanent tyg glitter spray för en all-over gnistra. Starta genom att spraya en liten mängd på en inconspicuous areal att testa för färgbeständighet; Låt det torka över natten innan sprutning hela plagget. När du är nöjd med mängden glitter, lekmanna-lagring platta och låt det torka över natten.

• Använd tyg glitter färg för att bilda ord eller mönster på din kroppsstrumpa. Pressa den tyg färgen medan du skriver på lagring som om du använder en penna eller penna. Låt plagget att torka på en plan yta över natten.

• Ange glitter genom strykning på kroppsstrumpa. Placera en tunn T-shirt över lagring så du inte Strykningsservice direkt på plagget. Använd inställningen coolaste som organ strumpor inte kan tolerera direkt, hög värme.