mynewspapers.net

Hur du lär dig vietnamesiska språket för barn Online gratis

Hur du lär dig vietnamesiska språket för barn Online gratis


Vietnam är ett asiatiskt land ligger i Sydostasien, på den östra delen av halvön Indokina. Förutom asiatiska språk och kultur, var Vietnam också påverkad av franska språket och kulturen medan Vietnam var koloniserat av Frankrike. Vietnamesiska är en av de enklare asiatiska språk att lära sig eftersom, till skillnad från andra asiatiska språk, vietnamesiska alfabetet är baserat på latinska alfabetet, engelska. En av fördelarna med Internet är dess uppsjö av möjligheter till utbildning. Barnen kan använda Internet för att lär dig vietnamesiska gratis.

Instruktioner

• Se till att ditt barn har en lugn miljö och en tid att fokusera. Slå på din dator och högtalare. Starta din webbläsare.

• Starta din favorit sökmotor, till exempel Google- eller Yahoo!

• Ange sökord i webbläsaren Internet relaterade till det vietnamesiska språket. Sådana villkor kan omfatta "Vietnamesiska språk" eller "Lär dig vietnamesiska." Specifikt mål kända YouTube att hitta vietnamesiska språket videor eller vietnamesiska medier som musik eller TV, så ditt barn kan lära sig vad språket låter.

• Navigera till topp sökresultaten. Titta på vart och ett av de hemsidor för att se om de verkar vara användbara undervisningsresurser för ditt barn. Specifikt leta efter webbplatser som är inriktade på att introducera människor till språket. (Se resurser för några alternativ.)

• Bokmärk webbplatser som verkar vara bra för ditt barn. Har ditt barn regelbundet besöka dessa webbplatser för en viss tid de flesta dagar i veckan. Överväga att ha ditt barn fokus på en eller två webbplatser som erbjuder möjligheter till olika lärande som grundläggande fraser och låtar, tills dessa webbplatser har uttömts. Sedan fortsätta till en eller två fler webbplatser.

• Har barnet interagera med webbplatser med hjälp av olika sinnen och inlärningsmetoder. Har barnet läsa vietnamesiska fraser, tala vietnamesiska fraser, lyssna på vietnamesiska fraser, sjunga sånger och skriva språket. För roligare aktiviteter, prova vietnamesiska recept du hittar på nätet med ditt barn eller har ditt barn rita bilder baserat på vietnamesiska fraser.