mynewspapers.net

Hur du lär dig spädbarnsmassageFördelarna med spädbarnsmassage allt tydligare som en generation av föräldrar ger sina barn med denna speciella tid av beröring och vårda. Lära sig spädbarnsmassage kan främja avslappning och bättre sömn, samtidigt också för ett starkare band mellan överordnade och underordnade. Någon förälder kan lära dig spädbarnsmassage från olika platser i närheten av dem, såväl som online. Både sjukhus och privata infant massage centra erbjuder kurser som är enkelt och prisvärt för en förälder att lära.

Instruktioner

• Välj en plats i ditt hem som du kan öva massage, samt en angiven tid på dagen. Försök att planera en tid när ditt barn inte är hungrig eller sömnig, men ändå i en tyst alert tillstånd.

• Kontrollera med sjukhuset där du levererade (eller kommer att leverera) bebisen. Fråga om det erbjuder spädbarnsmassage klasser, och om inte, om sjukhuset kan rekommendera ett ställe som gör. Många sjukhus börjar erbjuda spädbarnsmassage klasser till nya föräldrar till ett lågt pris eller som en gratis tjänst.

• Sök efter ett spädbarn massage specialist i din region om du inte kan få en resurs från sjukhuset eller barnläkare. Infant Massage USA på webbplatsen (se resurser) för certifierade utbildare kataloger, som kommer att ge dig telefonnummer och e-post för lärare i varje region i USA.

• Läs online guider och lektioner för spädbarnsmassage. Chickabidees, en baby massage hemsida, erbjuder en gratis nedladdningsbar PDF med detaljerade massage instruktioner. Kan du upptäcka spädbarnsmassage och dess fördelar utan att spendera en massa pengar eller behöva lämna ditt hem.

• "Be om lov" för ditt barn. Lära sig att läsa hans eller hennes ansiktsuttryck och kroppsrörelser att hitta en tid för massage som passar er båda. Du måste också ta tid att upptäcka vilka delar av kroppen din baby bästa gillar masseras. Ditt barn kanske föredrar också en speciell filt, handduk eller rum i ditt hus, och dessa är alla viktiga att bekanta sig med som en del av inlärningsprocessen.