mynewspapers.net

Hur du länkar Twitter till Facebook med Hashtag

Hur du länkar Twitter till Facebook med Hashtag


Om du använder sociala medier för att marknadsföra ditt företag och förbättra kundernas upplevelse, det lönar sig att spendera lite tid att göra hela processen enklare för dig. Ett sätt att spara tid är att ha din Facebook sida uppdateringar skickas automatiskt till din kvittra foder--sparar ett steg i att hålla alla dina fans och anhängare informerade. När du har lagt upp en länk mellan två, kan du skicka uppdateringar från din Facebook sida och inkluderar hashtags som hjälper Twitter användare hitta ditt ämne.

Instruktioner

• Logga in på ditt Facebook-konto och gå till sidan "Facebook till Twitter". Alla Facebook-sidor som du har administratörsåtkomst bör automatiskt visas när du gå till sidan.

• Klicka på "länk till Twitter" bredvid Facebook-sida du vill länka. På nästa skärm anger du i din Twitter feed användarnamn och lösenord, klicka på "Authorize App." Detta ställer in kopplingen mellan de två flöden. Nu när du uppdaterar Facebook, det kommer också att uppdatera din Twitter-flöde.

• Navigera till väggen i Facebook-sida. Skriv in en statusuppdatering och sedan använda ett "#" följt av föremål eller ämne du vill ska ingå som en hashtag i din uppdatering. Exempelvis om det ämne som du diskuterar är mat, skriv "#food" i slutet av din statusuppdatering. Klicka på "Dela" när du är klar med att skriva din statusuppdatering. Om du navigera till din kvittra foder, bör du se uppdateringen dit.