mynewspapers.net

Hur du lagrar en rekurvbågen

Hur du lagrar en rekurvbågen


Att ha en dubbel böj i dess armar och ben, har recurve-båge sitt ursprung i gamla asiatiska kulturer. Tack vare limb design, har recurve pilbågar vanligtvis ökad makt förmåga över långbågar av samma längd. Till skillnad från compound pilbågar förlorar en rekurvbågen lemmar camber om lämnade under spänning, minska den båge makt. För att förhindra en rekurvbågen lemmar förlorar styrka, ta bort Bågstränger före lagring.

Instruktioner

• Hålla fören i normala skjutställning. Placera det nedre segmentet av fören på golvet mellan benen. Linda utanför kurvan för nedre delen av bågen runt insidan av kalv på samma sida av din kropp som din dominerande hand.

• Dra den övre änden av bågen mot dig med din dominerande hand att böja armar och ben för att frigöra spänningar från elitnivå. Dra Bågstränger från dess notch överst i fören. Försiktigt släppa spänningarna från armar och ben. Dra i snöret från botten skåran i fören.

• Placera en nypa Bågstränger vax, om storleken på en femöring, i din hand. Gnugga vaxet grundligt i alla fibrer av Bågstränger med fingrarna.

• Vik elitnivå runt servern--mittsektionen av elitnivå där pilen fäster-- och placera strängen i en plastpåse.

• Placera fören och sträng i en bowcase. Låg så platt så fören är placerade på ytterkanterna av armar och ben.