mynewspapers.net

Hur du lägger till pärlor Scoobies

Hur du lägger till pärlor Scoobies


Scoobies är ihåliga plast strängar som du kan använda för att göra en mängd olika hantverk projekt, såsom nyckelband, nyckelringar, dragkedja drar och smycken. Använd dessa prisvärda plast strängar, som också kallas plastdockor skosnören, boondoggle och craftlace, att väva många olika mönster med en kombination av stygn. Tegel stygn, cobra stygn, kvadratiska maskor, twist stygn och krets stygn är favoriter bland plastdockor Projektdesign. Lägg till pärlor i scoobies lägga till dimension och färg till din design.

Instruktioner

• Skär fyra olika färgade scoobie skosnören lika längder, beroende på projektet du gör. Varje del bör vara 3 1/2 fot lång tid att göra en zipper pull eller 6 fot lång för att göra en nyckelkedja.

• Lägger en scoobie strand lodrätt på en plan yta. Centrera de tre återstående delarna horisontellt på och över centrum av den vertikala strand.

• Sätta i slutet av den vertikala delen upp, över och under tre på tvären delar att göra den första öglan. Ta den samma strand upp, över och under de tre delområdena igen för att göra en andra loop.

• Väva till vänster i den nedre horisontella scoobie över den första vertikala öglan och under andra vertikala slingan. Dra scoobie hela vägen genom två öglor. Upprepa detta steg med den vänstra mellersta horisontella scoobie och sedan med den vänstra övre horisontella scoobie.

• Upprepa steg 4 med tre delar som började på höger sida av den vertikala scoobie. Denna söm är den superbrick starter stygn.

• Upprepa steg 3, 4 och 5 att göra en annan superbrick sy. Separera de åtta delområdena---sex sidor och en på varje ände---i två grupper om fyra. Varje grupp består av ett slutet scoobie, de två samma färgade scoobie delarna närmast slutet scoobie och strand från mellersta para av scoobies som är närmast slutet scoobie i gruppen.

• Starta en kvadratisk maska genom att hålla de fyra scoobies i en grupp i form av ett kors. Scoobie slutet och den närmaste centrum scoobie bör mittemot varandra. Vik båda horisontella scoobies över den vertikala slut och centrum del av korset. Väva centrum scoobie som ligger mittemot slutet scoobie genom två öglor av den horisontella scoobies. Väva slutet scoobie genom två öglor och dra det och centrum scoobie spända för att bilda en torget stygn.

• Upprepa steg 7 sju gånger med den första gruppen. Upprepa steg 7 för att göra åtta kvadratiska maskor med den andra gruppen. Göra en lös torget stygn med var och en av de två grupperna av scoobies. Passa en pony bead inuti var och en lös kvadrat stygnen. Dra de kvadratiska maskorna spända. Lägga till en annan torget stygn på varje sida att låsa pony pärla på plats.

• Göra sju ytterligare torget stygn på varje sida, följt av tre superbrick stygnen. Lägg till ponny pärlor till design genom att montera dem inuti lös kvadratiska maskor flankerad av spända kvadratiska maskor.