mynewspapers.net

Hur du lägger till isolering på utsidan av en husbil

Hur du lägger till isolering på utsidan av en husbil


Mobile homes är inte allmänt mobil, som husvagnar eller husbilar. Vanligtvis flyttas de till den plats där de ställs in och förankras i marken för mer permanent bruk. En gång på plats, kan du förbättra isoleringen av strukturen för att göra det mer energieffektiva. Isolering kan läggas på utsidan av mobil-hemmet, under golv, att hålla det varmare i de kalla månaderna.

Instruktioner

• Rulla ut vadd isolering. Titta under huset för att se om isolering är redan installerad. Om det finns, skära slitsar i dunsten barriären på nya isoleringen så fukt inte är fångade mellan de två lagrarna.

• Skjut vadd mellan golvet reglarna. Använd en kniv för att skära vadd som behövs för att passa. Häfta vadd att reglarna med en häftpistol. Det finns sidoflikar på vadd att häfta igenom. Om reglarna är metall istället för trä, häftning är inte ett alternativ.

• Borr plåt skruvarna i golvet reglarna om de är metall istället för trä. Börja i ena änden av reglarna och borra en skruv i var och en. När detta är gjort kommer du att ha en rad med skruvarna löper vinkelrätt över reglarna. Upprepa detta genom att infoga en annan skruv i varje reglar 2 fot ut från först. Detta kommer att skapa en andra rad. Fortsätta på reglarna, utsläppande skruvar varje 2 fot tills du kommer till den andra änden. Du kan göra detta med trä bjälklag samt om du föredrar.

• Välj ett hörn under mobil hemmet och hitta den första skruven på reglar längs sidan. Vira ståltråd runt skruven att säkra det.

• Köra tråd vinkelrätt mot reglar så att det sträcker sig till den nästa reglar. Packa in den ett par gånger runt första skruven på denna reglar. Fortsätt tills linan är virad runt den första skruven på varje reglar. En gång gjort, hitta nästa rad av skruvarna 2 fot bort och upprepa processen. Gör detta tills du har kört tråd varje 2 fot längs reglarna i vinkelrät vinkel. Detta kommer att hålla isoleringen på plats.