mynewspapers.net

Hur du lägger till en vän på Facebook med en egen profil

Hur du lägger till en vän på Facebook med en egen profil


Facebook tillåter användare att begränsa som kan titta på detaljerna i sina profiler. Snävaste avskildhet tillgängliga för en Facebook-användare är att begränsa utsikt över detaljer i profilen till vänner av användaren. Men dessa privata profiler är fortfarande tillgängliga i sökningar och begränsa åtkomsten till Detaljer för en profil gör inte den profilen osynlig för alla användare. Du kan fortfarande lista användaren och skicka honom en begäran om "Vänner".

Instruktioner

• Klicka i sökrutan högst upp på din Facebook "hem" sidan. Skriv namnet på den person du vill lägga till som en vän. Medan du skriver visas en listruta med profiler som innehåller bokstäver du skrivit i. När du skriver för att slutföra namnet kommer att i listan minska till endast medlemmarna med namnet du angav.

• Sök igenom listan med medlemmar visas i panelen nedrullningsbara. Varje post har ett foto bredvid den. Se till att hitta den person du vill lägga till som en vän. Listan visar endast åtta poster. För att se mer klicka på länken "Se mer resultat" längst ned på listan.

• Klicka på posten för den person du vill lägga till som en vän. Vissa detaljer i hans profil visas även om han har begränsad tillgång till bara vänner. Klicka på knappen "Lägg till vän". Knapptexten ändras till "Vän begäran skickat."

• Vänta tills den personen du hoppas att lägga till som en vän för acceptera begäran. När detta inträffar visas medlemmen som anges i avsnittet "Vänner" i din profil.