mynewspapers.net

Hur du lägger till en polyuretan överlack till en tabell

Hur du lägger till en polyuretan överlack till en tabell


Polyuretan är ett överlack som ger en tuff avslutning träprodukter. Polyuretan är kemiskt resistent och kommer att skydda din trä produkt från vätska, värme och andra potentiellt skadliga element. Polyuretan tar lång tid att torka helt och mer än ett lager behövs, så det är viktigt att lära sig det korrekta sättet att tillämpa polyuretan på ditt bord av trä.

Instruktioner

• Flytta tabellen utomhus till lägga överlack. Om du inte kan arbeta utomhus, öppna alla fönster i rummet där tabellen finns. Om inga fönster finns, placera en fläkt i rummet och slå på den. Detta projekt bör göras i ett mycket väl ventilerat utrymme som polyuretan har en mycket stark, kvardröjande lukt.

• Förbereda tabellen skyddas. Avmarkera alla objekt och se till att veden är ren och torr. Öppna kan av polyuretan och blanda väl med en paint omrörare. Skaka inte burken; den här åtgärden skapar luftbubblor.

• Doppa pensel ca 1 tum djupt in i kan av polyuretan.

• Börja i mitten av bordet. Pensla ett tunt lager på bordet. Hålla din stroke lång och jämn. Borsta i riktning mot spannmål. Fortsätt med detta tills hela tabellen är täckt med ett tunt skikt av polyuretan. Låt denna pälsen torka i sex timmar.

• Tillämpa ett andra skikt på samma sätt som först. En gång färdig, kan ytterligare sex timmar för andra lagret torka. Tillämpa en tredje och sista tunt skikt av polyuretan. Kan ta upp till åtta timmar för tabellen och torka helt innan du använder den.