mynewspapers.net

Hur du lägger till bead styrelse och gjuta dörrar skåp

Hur du lägger till bead styrelse och gjuta dörrar skåp


Bead styrelsen köksluckor är ett populärt val av skåp finish som finns på de flesta hem och kök leverantörer. Denna stil kommer ofta antiqued eller bedrövad för att skapa en modern ännu bodde i utseende för att öka känslan av komfort, enkelhet och värme i ett modernt hem. Traditionellt användes pärla styrelsen att täcka ojämna ytor och utnyttja smala lister av trä när bredare styrelser var alltför dyrt eller svårt att förvärva. Bead styrelsen passar in i en traditionell, rustik, stuga eller lantlig stil.

Instruktioner

• Tvätta dörrar skåp och lådor med diskmedel och vatten. Skrubba bort eventuellt skräp eller Smörj med en nylonborste. Torka av trä omedelbart med en handduk. Ta bort handtag och knoppar med en skruvmejsel. Ta bort gångjärnen på dörrar skåp. Den bästa stilen av dörren för att lägga till gjutning och paneler har en ren och plan yta.

• Mät utsidan av skåpet från sida till sida. Skär två bitar av 9 mm med 5 cm (3/8 med 2 tum) formning att denna mätning. Ett stycke passar överst på dörren eller låda, ett stycke passar över botten.

• Mät utsidan av skåpdörren eller låda från topp till botten. Subtrahera 10 cm (4 tum). Skär två bitar av gjutning till denna mätning. En del passar på varje sida, mellan toppen och botten gjutning.

• Applicera lim skåpdörren eller låda och baksidan av toppen och botten gjutning. Justera gjutning till kanten av dörren eller låda och klämma formsprutning och dörren tillsammans tills limmet är torrt. Applicera lim längs sidorna, och passa sida lister på plats. Klämma dem på plats.

• Mät insidan av din ram av lister. Skär en bit av 6 mm (1/4 tum) pärla styrelsen panel som passar i din lister. Tillämpa lim frikostigt på framsidan av skåpet och baksidan av panelen pärla styrelsen och tryck på panelen på plats. Torka bort eventuella överflödigt lim. Väga ner panelen centrum med något tungt, som tegel wrepped i tidningen. Låt din dörr eller låda 24 timmar torka.

• Slipa lister och sidor av skåpdörren eller låda att jämna ut lister. Vid behov Fyll några små hål med trä fyllning.