mynewspapers.net

Hur du ladda en Ipod Shuffle

Hur du ladda en Ipod Shuffle


Även om lyssna på din iPod Shuffle i flera timmar i sträck kan vara roligt, tiden kommer så småningom när måste du ladda din iPod Shuffle. Laddar din iPod shuffle är en ganska enkel process och använder utrustning som var bundled med din Shuffle. Du kan också köpa andra laddning utrustning för din iPod Shuffle.

Instruktioner

Ladda en iPod Shuffle

• Hitta datorns USB-port. De flesta moderna datorer har USB-portar på framsidan av datorns tower, men du kan vilja till check din bruksanvisning om du är osäker.

• Sätt i lång, mager slutet av sladden i botten av din iPod Shuffle. Efter några påtryckningsmedel, ska sladden passa ordentligt. Anslut sedan den mer bastanta sidan av sladden till datorns USB-port.

• Vänta på iTunes att lansera. Du kommer att kunna se din enhet i programmet, och det bör ha en "Laddning" symbol bredvid den. Om du inte ser denna symbol, koppla ur den och försök igen. Om du fortfarande har problem, kan du börja felsöka.

• Hitta en alternativ laddare. Om koppla din iPod Shuffle till din dator är alltför obekväm, kan du alltid köpa en officiell iPod Shuffle väggladdare. Obs: Det är mycket viktigt att köpa en officiell iPod Shuffle väggladdare, som laddare avsedd för andra iPod-modeller inte fungerar med iPod Shuffle.